Kom i gang med at træne nu – her er det vigtigste udstyr!

Med kun fire enkle træningsredskaber kan du træne hele kroppen effektivt. Du får dem alle i I FORMs store træningspakke.

Er du aldrig blevet rigtig vild med at træne? Så er din mulighed her nu. Træning behøver nemlig hverken tage lang tid eller være besværligt. Du kan sagtens træne hele kroppen effektivt på kun 30 minutter, især hvis du har det rette udstyr til at udfordre kroppen og få sved på panden.

LÆS OGSÅ: Test af træningssko – sådan vælger du det rigtige par

Lige nu har du chancen for at få alt, hvad du skal bruge til at træne dig stærk og sund på stuegulvet. Når du bestiller et abonnement af I FORM, får du nemlig:

Komplet træningspakke fra Active Fit

Pakken består af 4 numre af I FORM plus hele fire uundværlige træningsredskaber til din hjemmetræning:

1. Yogamåtte – uundværlig til hjemmetræning

  1. Sjippetov – perfekt til konditionstræning
  2. Foam roller – fjerner smerter og ømhed
  3. Træningselastik – styrker hele kroppen

SE TILBUD: 4 numre af I FORM + HELE træningspakken. KUN 149,- + porto!

Med disse fire redskaber kan du lave et utal af forskellige øvelser for hele kroppen, lige når det passer dig. Du skal ikke bruge overflødig tid på at pakke taske og køre i centeret, og på kolde og regnfulde dage slipper du for at miste al motivation blot ved tanken om at forlade hjemmet.

Når træningen er færdig, kan redskaberne hurtigt pakkes sammen og gemmes væk i skabet, hvis det kniber med pladsen derhjemme. Eller du kan lade dem ligge fremme og inspirere til at lave et par hurtige øvelser i ny og næ.

Er du i tvivl om træningspakken er noget for dig? Så læs mere om de enkelte træningsredskaber her:

Alt det kan du med din nye udstyr til hjemmetræning

Yogamåtte – uundværlig til hjemmetræning

En måtte er uundværlig, hvis du vil dyrke yoga derhjemme. For at få mest muligt ud af de krævende stillinger, er det vigtigt, at du står stabilt uden af skride. Det sikrer yogamåtten, samtidig med at det bløde underlag generelt gør det mere behageligt at lave liggende øvelser.

Det gælder alle øvelser, også almindelige styrkeøvelser såsom mavebøjninger, planken og bækkenløft, hvor kroppen hviler mod gulvet.

FÅ YOGAMÅTTE + 4 numre af I FORM + hele træningspakken. KUN 149,- + porto!

Træningselastik – styrker hele kroppen

En elastik er et genialt redskab til at styrke og tone din krop, og så vejer og fylder den absolut ingenting. Når du er på ferie eller weekendbesøg hos familien, kan du nemt snuppe din elastiske træningsmakker med i tasken.

Under træningen har elastikken den fordel, at dine muskler skal kæmpe for at bevare stabiliteten i en øvelse, når gummiet er godt spændt. Undervejs kan du bruge den til eksempelvis at gøre modstanden endnu større i squats og andre klassiske øvelser.

6 effektive øvelser med elastik

FÅ TRÆNINGSELASTIK: Få 4 numre af I FORM + HELE træningspakken. KUN 149,- + porto!

Foam roller – fjerner smerter og ømhed

Når træningen er slut, vil kroppen elske dig for en tur på foam rolleren. Den rullende massage sætter nemlig gang i blodcirkulationen og reducerer dermed ømheden i musklerne.

Også inden træningen er det en fordel at bruge foam roller til at varme musklerne op og øge deres elasticitet, så du kan præstere bedre, mens du sveder.

I det hele taget er det smart at have din foam roller liggende fremme derhjemme, for jo oftere du ruller, jo bedre. Det mindsker din risiko for skader, hvis du jævnligt udstrækker og masserer dine muskler.

Foam rolleren er især god til lægge, lår, baller og ryg. Husk at rulle stille og roligt, og mærk efter, om der er særligt ømme steder, som skal have en ekstra tur undervejs.

4 effektive øvelser med foam roller

FÅ DIN EGEN FOAM ROLLER: 4 numre af I FORM + hele træningspakken. KUN 149,- + porto. TJEK TILBUD HER!

Sjippetov – perfekt til konditionstræning

Det er ikke for sjov, at et sjippetov er obligatorisk i boksehallen. Et sjippetov giver genial konditionstræning og er fx et godt alternativ til løb.

Det kan både bruges inde og ude. Sjippetovet fra Active Fit kan indstilles efter højde og er på grund af grebene og selve tovets kvalitet væsentligt lettere at sjippe med end de varianter, vi kender fra skolegården.

Sjippetovet er med sin lille størrelse også perfekt til at have med på farten eller på ferien, så du på den måde kan smide et par minutters intensiv træning ind i dit travle skema.

Vil du have fingre i træningspakken?

Tjek tilbuddet her!