Gå dig sund i krop og sjæl

Det eneste, du behøver for at komme i topform, er at gå! Gang er en fantastisk motionsform, der styrker både kondition og muskler, mens du finder ro i sindet.

10.000 skridt

10.000 SKRIDT - er et rigtig godt dagsmål at stile efter.

Bliv sund af at gå

Kan man virkelig få motion nok af at gå?

Svaret er klokkeklart. Du kan sagtens gå dig sund og stærk, og hvis du er lidt bevidst om at vride god motion ud af nogle regelmæssige gåture, sådan som programmet i denne artikel viser, så er gåturene perfekte til at holde dig både sund, stærk og slank – og ovenikøbet også i godt humør.

Langt de fleste undersøgelser viser, at vi almindelige motionister opnår en kæmpe sundhedsbonus ved nogle gange om ugen at presse pulsen op omkring 70-80 procent af maksimum, og det er et niveau, som du snildt kan nå, når du går i et friskt tempo og finder en bakke at trave op ad i ny og næ. Resten af dine gåture kan du få i mere almindeligt tempo og terræn og få masser af bevægelse og velvære ud af dem.

Få gode tips til mere gang i hverdagen og download vores 6-ugers gang-program.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background