5 ting, vi alle tænker, mens vi er i træningscentret

De fleste af os ville nok ønske, at vi elskede hvert eneste minut af vores tid i fitnesscentret, men det er sjældent tilfældet. Vi har samlet en liste med de mest skamfulde ting, som vi når at tænke under en tur i træningscentret.

kvinder træner

Jeg har edderbrandsparkeme ikke kun stået på denne her crosstrainer i fire minutter. Det føles som minimum det tredobbelte. Der må være noget galt med stopuret – og også kilometer-tælleren kan jeg se.

Nu skal den instruktør lige tage en slapper. Vi er faktisk nogle der har været oppe siden klokken kvart over hundelort i morges. Desuden burde jeg have en kanonkugle-tung medalje og en ordentlig krammer alene for at være mødt op til det her hold!

Er der mon nogen der lægger mærke til det, hvis jeg stopper med at løbe allerede nu? De kan da ikke huske, at jeg først satte i gang på løbebåndet for seks minutter siden. Jeg har også løbet ekstremt stærkt, så det er klart, at jeg ikke kan løbe for evigt. Jeg kunne også stoppe op og så tage mig demonstrativt til knæet som om, at jeg lå inde med en permanent og irriterende skade - den tager vi!

Jeg har brug for nyt træningstøj. Hvordan skal jeg nogensinde kunne træne ordentligt i de her tights. Jeg fortjener en shoppetur, hvor jeg naturligvis kun vil købe lækkert træningstøj. Det vil gøre, at jeg kommer afsted langt oftere og hjælpe mig med at opnå alle mine mål.

Jeg spiser aldrig mere gluten! Eller fløde, sovs eller dressing. Det kan simpelthen ikke betale sig at skulle bruge så håbløst meget tid hernede i træningscentret bare fordi jeg kommer til at fylde mit tempel med mad, som er dårligt for mig. Nu smutter jeg hjem og spiser min spaghetti carbonara og så starter jeg med at spise sundt i morgen tidlig.