Find den perfekte træningspartner

Det er lidt lettere at få slæbt sig af sted til fitnesscentret, hvis man har en soleklar aftale med en træningspartner. Få råd til, hvordan du finder den helt rigtige fitness-makker!

Træning i fitnesscenter mænd og kvinder

Studier viser, at de, som træner sammen med andre, holder motivationen længere. Det kan derfor være en rigtig god idé at finde en fitnessmakker, så i kan være fælles om at nå jeres respektive mål. Vi har samlet en liste over de vigtigste overvejelser, når du skal vælge din træningspartner.

Hvad er jeres mål?

Det er en god idé at overveje om jeres mål stemmer overens i forhold til, at i skal træne sammen. Hvis den ene ønsker at fokusere på faste baller og den anden på stærke arme, så kan der opstå et problem.

Kan i motivere hinanden?

Det er vigtigt, at i kan motivere hinanden, hvis i skal være træningspartnere. I skal bringe det bedste frem i hinanden - og være enige om, hvor meget der skal snakkes og grines og hvor meget der skal trænes intensivt.

Passer jeres skemaer sammen?

Uanset, hvor godt i ellers passer sammen, så er det vigtigt at jeres skemaer også stemmer overens, således, at i rent faktisk kommer afsted.

I behøver ikke at være ens

Har du selv haft problemer med at nå dine mål, så forsøg at find en træningskammerat, som træner på en anderledes måde end dig selv. På den måde kan i inspirere hinanden til at afprøve nye ting og opnå gode resultater.

Vær åben for alternative træningspartnere.

Din fitnessmakker behøver ikke nødvendigvis være din bedste veninde. Det kan ligeså godt være en kollega, en bekendt eller en du har mødt i dit fitnesscenter. Vær også opmærksom på, at mange opnår gode resultater ved at træne sammen med en af det andet køn. Det er tilfældet fordi kvinder ofte er meget fokuserede på at lave øvelserne korrekt, mens mænd har tendens til at være mere konkurrenceprægede. Hvis i lytter til hinanden og tager det bedste fra to verdener, så kan i begge få stort udbytte ud af det.

God træningslyst!

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background