Sund livsstil: Her er redskaberne, der gør det nemmere at komme i gang

Er det nu, du skal have gang i de sunde vaner én gang for alle? Lad os vise dig, hvor nemt du kommer i gang med både træning og sund kost i dag.

“Jeg gør det fra på mandag”

Lyder det bekendt? Det kan være svært at lægge sin livsstil om til den sunde af slagsen, men med de rigtige redskaber ved hånden, er det meget lettere at overskue.

Den gode nyhed er, at vi her på I FORM har gjort det nemt at komme igang med træningen.

Alt hvad du skal gøre er at udfylde en træningsprofil, hvor du kan vælge, om du er nybegynder eller øvet og hvor lang tid du vil træne. Herefter får du præsenteret en række træningsvideoer, som passer til DIG.

Du bestemmer selv, om du vil træne med eller uden udstyr.

Fordele ved I FORMs træningsunivers

Har du ikke tid til at bruge timer på at komme i fitnesscenteret flere gange om ugen? Hjemmetræning er svaret, og programmerne er allerede sammensat for dig – du skal bare trykke play og følge med.

Brugervenlige videotræninger

  • Træn alt mellem 5 og 50 minutter ad gangen
  • Afspil dem på telefonen eller få dem op på skærmen hjemme i stuen
  • Til- eller fravælg opvarmning
  • Spring over en eller flere øvelser
  • Læs om træningsprogrammet og gennemgå øvelserne, så du er sikker på, du laver dem korrekt

Har du et fokusområde? Du kan træne lige det, du har lyst til

Vælg mellem videoer, som har fokus på lige det, du vil træne. Fx mave, ryg, ben, baller og arme. Eller prøv vores træningsserie QUICK FIT, som styrker og opstrammer hele kroppen.

Du kan naturligvis supplere med masser af gang- og løbeprogrammer – eller hvad med afstressende yin yoga? Det er alt sammen noget, du har adgang til som abonnent.

Få adgang til ugentlig madplan

Udover de mange træningsprogrammer får du som abonnent også adgang til et stort madunivers med madplan og opskrifter.

Synes du, det er svært at finde på sunde retter aften efter aften? Og måske også at holde vægten? Så er vores madplan et fantastisk redskab! Hver uge får du nye retter til ugens hverdagsaftener med fokus på variation, smag, sundhed og kalorier. Og så tager retterne kun 30 minutter at lave!

Det får du:

  • Ugentlig madplan - hver lørdag lander næste uges madplan i din indbakke
  • Adgang til +1000 sunde, kalorielette og mættende opskrifter på alt fra morgenmad, sunde snacks, frokost, aftensmad mm.

Velbekomme!