Kvinde på kontoret, stress

Kan du ikke overskue din mailindbakke? Det er vigtigt, at du tager det alvorligt, når din krop viser tegn på overbelastning.

© Colourbox

Let, medium eller svært stresset? Sådan afkoder du symptomerne

Stress er ganske alvorligt og kan gøre dig syg, men der er forskel på, om du er let, medium eller svært stresset. Det første kan være sundt, det kan du ligefrem bruge konstruktivt, men er du niveauet dybere, skal dine alarmklokker ringe, og er du alvorligt stresset, har du brug for hjælp. Nu. Få her tips til at aflæse, hvor på stressbarometeret du befinder dig.

26. januar 2017 af Jacob Teilmann

Stop op i tide, og undgå stress

Hvis stress var lige så tydeligt som et brækket ben, ville hver 6. dansker skulle støtte sig til krykker. Er du en af dem, der går rundt og halter? 

Stress er desværre knap så iøjnefaldende som et ben i gips, og derfor er det vigtigt, at du selv er opmærksom på stress-symptomerne. 

LÆS OGSÅ: Stress-symptomer – 30 signaler du skal holde øje med

Selv de første spæde tegn på overbelastning skal nemlig tages alvorligt, for det kan gøre dig alvorligt syg, før du aner det. Se her, hvordan du kan tackle arbejde, fritid og træning, hvad enten du er let stresset, medium eller svært stresset.

Er du stresset? Tag vores stress test og få svaret.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: