Let, medium eller svært stresset? Sådan afkoder du symptomerne

Stress er ganske alvorligt og kan gøre dig syg, men der er forskel på, om du er let, medium eller svært stresset. Det første kan du ligefrem bruge konstruktivt, men er du niveauet dybere, skal dine alarmklokker ringe, og er du alvorligt stresset, har du brug for hjælp. Nu. Få tips til at aflæse, hvor på stressbarometeret du befinder dig.

Kvinde på kontoret, stress

Kan du ikke overskue din mailindbakke? Det er vigtigt, at du tager det alvorligt, når din krop viser tegn på overbelastning.

© Colourbox

Stop op i tide, og undgå stress

Hvis stress var lige så tydeligt som et brækket ben, ville hver 6. dansker skulle støtte sig til krykker. Er du en af dem, der går rundt og halter mentalt?

Stress er desværre knap så iøjnefaldende som et ben i gips, og derfor er det vigtigt, at du selv er opmærksom på stress-symptomerne.

LÆS OGSÅ: Stress-symptomer – 30 signaler du skal holde øje med

Selv de første spæde tegn på overbelastning skal nemlig tages alvorligt, for det kan gøre dig alvorligt syg, før du aner det. Se her, hvordan du kan tackle arbejde, fritid og træning, hvad enten du er let stresset, medium eller svært stresset.

Er du stresset? Tag vores stress test og få svaret.

  Sund hele sommeren med I FORM!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
  Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

  Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

  TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

  Newsletter background