I FORM tester solcremer

I FORM har smurt og duftet sig i gennem 12 solcremer både til almindeligt brug, træning og ansigtet. Se her, hvad vores testpanel mener om dem.

solcreme

En god solcreme er vigtig, når du boltrer dig ude i forårs- og sommersolen. Derfor har I FORMs garvede testpanel denne gang smurt, duftet og prøvet sig i gennem 12 forskellige solcremer, så du kan finde din nye favorit. Vi har både testet almindelige solcremer samt cremer særligt til ansigtet og til træning og aktivitet.

LÆS OGSÅ: Har du styr på solcreme og solbeskyttelse?

Coola Classic Sunscreen: Solcreme til kroppen. Cremen dufter slet ikke af noget, hvilket er rart. Den er lidt pebret i prisen i forhold til, hvor meget man får. Den føles frisk og god på huden og er nem at smøre ind. 3,5 ud af 6 stjerner.

Dermalogica Protection Sport: Solcreme til sport, både til krop og ansigt. En lækker solcreme, der er nem at påføre. Den virker, som den køler huden, og det skønt, når man træner. Den er lidt fedtet i starten, men efter lidt tid føles huden dejlig blød. Duften er neutral, hvilket er godt! 4,5 af 6 stjerner.

Nivea Sun Protect: Solcreme til kroppen. Man får virkelig meget creme for pengene. Fuldstændig fantastisk duft af sol og sommer - men når det er sagt, så bliver huden ikke blød og lækker af den. Det er ikke nogen lækker luksuscreme. 2,5 ud af 6 stjerner.

Yves Rocher Protectyl Vegetal: Solcreme til sport. Dufter meget sprittet lige i starten. Den er nem at smøre ud, selvom det er en olie. Det er dejlig nemt med sprayfunktionen, men selve olien er desværre meget klistret og lægger sig lidt som en hinde på huden. 2,5 ud af 6 stjerner.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background