Test dig selv: Lider du af impostor syndrome?

Åh nej, nu opdager de, at jeg ikke kan noget! Kender du den følelse, så er du ikke den eneste. Rigtig mange har oplevet impostor syndrome i løbet af livet, og med vores test finder du ud af, om du selv tumler med impostor-følelser.

Kvinde omkring de 40, der ser sig selv i spejlet.

BEDRAG – Er du bange for, at du ikke er ligeså dygtig, som du udgiver dig for?

© iStock

"Åhh nej! Hvornår opdager de, at jeg ikke kan noget?"

Det lyder måske mærkeligt, at dygtige og succesfulde kvinder går rundt og føler, at de har snydt sig til ros og anerkendelse. Men bedrager-fænomenet – eller impostor syndrome – er så almindeligt, at de fleste af os oplever det på et tidspunkt i livet.

Det er ikke en officielt anerkendt diagnose, men der er alligevel blevet forsket meget i emnet. Den mest direkte oversættelse er “bedrager-fænomenet” – altså en oplevelse af, at du frygter at blive afsløret som en slags intellektuel bedrager, og at andre opdager, at du ikke er dygtig nok. En følelse, som mange af os sikkert kan nikke genkendende til i større eller mindre grad.

Tag testen her, og find ud af, om du viser tegn på bedrager-fænomet.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background