Meditation på 1, 5 og 15 minutter

Et øjebliks ro kan gøre underværker for krop og hjerne. Med meditation får du en tiltrængt pause, og det behøver ikke at være svært eller tidskrævende. Her får du tre meditationsøvelser, som kan laves på kort tid, uanset hvor du er.

Kvinde mediterer, computer og kaffekop ved siden af

HAR DU BRUG FOR EN PAUSE? Så er du landet det rigtige sted.

© iStock

Giv dine tanker en pause

Aaah … Et øjebliks ro kan gøre underværker for krop og hjerne, når hverdagen er fyldt til bristepunktet med gøremål og stressniveauet faretruende højt.

Tre meditationsøvelser til en travl hverdag

De tre nemme meditationsøvelser er skræddersyet til at passe ind i din hverdag. Et enkelt minut er nok til at give hovedet en vigtig pause, og på dage med bedre tid kan du med fordel rive et kvarter ud af skemaet til at få pulsen helt ned. Meditationsøvelserne kan laves alle steder, hvor du kan være for dig selv et øjeblik. Sæt dig i en afslappet og rank stilling uden at synke sammen. Du kan også vælge at lægge dig ned, men undgå at døse hen. Luk øjnene, og hvil hænderne i skødet, inden du begynder.

Er du begynder? Læs mere om meditation for begyndere her.

  Sund hele sommeren med I FORM!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
  Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

  Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

  TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

  Newsletter background