Nulstil din krop på fire dage

En detox-kur kan ikke rense din krop for affaldsstoffer, men det kan være rart at starte på en frisk, hvis du har givet den gas i den sidste tid. Se her, hvordan du skal spise på I FORMs firedages detox-kur.

Pige ser på skål med frugt og grønt og smiler. Sund mad.

Der er masser af lækkert frugt og grønt i vente på vores detox-kur.

© iStock

Har du fået lidt for meget sukker, salt, sovs og sjusser den sidste tid? Så er I FORMs firedages detox-kostplan lige noget for dig. Den er nemlig spækket med gode råvarer, der hjælper din krop tilbage på det sunde spor. Glæd dig til masser af vand, bær, omega-3 samt frugt og grønt.

Modsat hvad du måske tror, kan en detox-kur ikke rense din krop for affalds- og giftstoffer. Den opgave klarer dine organer i øvrigt også fint selv. Til gengæld kan det være rigtig rart at starte på en frisk med sunde, nærende råvarer efter en periode med lidt for meget fedt og sukker.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background