Pige ser på skål med frugt og grønt og smiler. Sund mad.

Nulstil din krop på fire dage

Har du givet den gas i den sidste tid? Så er der hjælp at hente. Prøv I FORMs fire dages detox-kur, og spis dig så god som ny.

30. august 2016 af Michelle Kristensen

Har du fået lidt for meget sukker, salt, sovs og sjusser den sidste tid? Med I FORMs fire-dages detox-kostplan, kan du spise dig så god som ny. 

Detox-opskriften lyder på masser af vand, bær, omega-3 samt frugt og grønt, så du kan hjælpe din krop tilbage på det sunde spor efter en lidt for festlig weekend. 

Redaktionen anbefaler: Kropsanalyse afslører din sundhed

Et tal på badevægten siger ikke noget om din generelle sundhed, men alt for mange bruger antallet af kilo som en indikator på, hvor sunde vi er. Hvis du vil vide, hvor sund du rent faktisk er, skal du kigge på meget mere end din vægt.

Selvom du har en flad mave, kan den sagtens dække over fedt mellem de indre organer, dine problemer med fordøjelsen kan skyldes for lidt væske og yo yo-kure kan lave rod i din forbrænding. Det påvirker altsammen din krop negativt, selvom dit BMI ser fint ud. Omvendt kan du faktisk være sund og rask, selvom du har lidt på sidebenene. Heldigvis kan du nemt få de informationer, du har brug for lige her.

Så let kan du få svar

Netop nu får du en badevægt med kropsanalyse sammen med 4 numre af I FORM for kun 149,-.+ porto Vægten og den tilhørende app giver dig et komplet overblik over din
 • Muskelmasse

 • Fedtprocent

 • Væskebalance

 • Hvileforbrænding,

 • Og otte andre indikatorer, som BMI, knoglemasse og lign.

Så du kan følge din udvikling dag for dag og give din krop præcis det, den har brug for.


Få tilbuddet her og bliv klogere på din sundhed: Ja, tak vis mig mere om badevægten med kropsanalyse

I FORM anbefaler:

Boost din sundhed med et aktivitetsur

Vil du gerne være sundere og have mere energi i 2019? Så er et aktivitetsur vejen frem. Se her, hvorfor et aktivitetsur med skridttæller og søvnmåler kan blive en af de bedste investeringer, du nogensinde har foretaget i din egen sundhed.

Et aktivitetsur som dette fra Active Fit kan virkelig booste din sundhed – bl.a. fordi du bliver top-motiveret til at bevæge dig mere og gøre noget ved din søvn.

Undersøgelser viser, at en skridttæller virker næsten magisk motiverende. I amerikanske forsøg har alene det at bruge en skridttæller fået folk til at gå omkring 1,5 km mere hver dag! Med den gavnlige side-effekt at både deres blodtryk og vægt faldt markant.

Få aktivitetsur med skridttæller og søvnanalyse til rabat-pris!

Lige nu kan du få et aktivitetsur, der både tæller skidt og måler din søvn og puls, til favorit-pris sammen med dit nye I FORM-abonnement. Aktivitetsuret Active Fit Tracker kan alt det, du har brug for, hvis du vil være sundere og mere aktiv i 2019:
 • Skridttæller – tæller alle dine skridt – hele dagen.
 • Søvnmåler – fører dagbog over, hvor meget du får sovet og tæller timer med dyb og let søvn.
 • Pulsmåler – tjekker og husker din puls døgnet rundt.
 • Kalorietæller – regner løbende ud, hvor meget dine aktiviteter har forbrændt.
 • Notifikationer – uret vibrerer diskret, når du får et opkald, SMS eller notifikation på din mobil.
 • Inaktivitetsalarm – uret kan indstilles til at vibrere, når du har siddet stille for længe.
 • Almindeligt ur – med alarmfunktion, i enkelt og feminint design og behageligt at have på.
 • Nem app – få overblik i app'en, som giver dig oversigt over dine aktiviteter, søvn og puls – dag for dag, uge for uge og måned for måned.

Active Fit Trackeren har en værdi af 700 kr. Men du kan få den til stærkt nedsat pris sammen med hele 4 numre af Danmarks bedste sundhedsmagasin, I FORM, for kun 149 kr. + 49,50 i porto og ekspedition. Du sparer 861 kroner!

SE TILBUD: Active Fit Tracker + 4 numre af I FORM for kun 149 kr. + 49,50 i porto.

VIDEO: Se din nye Active Fit Tracker i funktion:

Active Fit Tracker holder styr på både din aktivitet og din søvn. Synkroniser den nemt via bluetooth med den medfølgende mobil-app. Så har du hurtigt overblik og en komplet dagbog over din sundhed.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler