Varm kakao med chili

15 minutter
173 kcal

Tø sjælen op med I FORMs bud på en varm kakao med chili, eller brug den som en redningsplanke for frosne fingre. Tænd for pejsen (eller bare for elkedlen), og hyg dig med vores lækre alternativ til aftenkaffen.

Varm kakao med chili

FÅ VARMEN – med denne skønhed!

© Thomas Dahl

Varm kakao med chili

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 tsk. frisk chili
  • 30 g mørk chokolade, ca. 70 %
  • 4 dl minimælk
  • 1 tsk. agavesirup
  • ¼ vaniljestang

Sådan gør du

  • Hak chili fint, og skær chokoladen i mindre stykker.
  • Kom i en lille gryde med mælk, sirup og kornene fra vaniljestangen.
  • Rør rundt i gryden, indtil chokoladen er helt smeltet. Servér med det samme.

LÆS OGSÅ: Er chilier sunde?

TIP! Et lille drys kanel klæder også den varme kakao.


Newsletter background