Spinat-hummus med spicy rejer

25 minutter
409 kcal

Prøv denne opskrift på spinat-hummus og spicy rejer med chili og persille. Perfekt til en forret eller snack.

ret med spinat og rejer

Spinat-hummus og rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Chips og grønt

  • 3 håndfuld spinat (vi har brugt både spinat og babyspinat)
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. salt
  • 1 stort glaskål
  • 4 stængler bladselleri

Hummus

  • 1 fed hvidløg
  • 240 g kogte kikærter
  • 1 lime (saften)
  • 130 g spinat
  • ½ tsk. havsalt
  • ½ tsk. chiliflager
  • 1 spsk. tahin
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • ½ dl mælk

Rejer

  • 150 g tigerrejer
  • 1 tsk. olivenolie til stegning
  • ½ tsk. finthakket chili
  • 2 spsk. finthakket bredbladet persille
  • 1 tsk. agavesirup
  • 1 tsk. limesaft

Sådan laver spinat-hummus og rejer

  • Vend spinatbladene i en skål med olivenolie.

  • Fordel dem herefter på 2-3 bageplader, drys med salt, og bag chipsene ved 150 grader varmluft i 15-20 min.

  • Skær glaskål i tynde skiver på mandolinjern, og læg dem i koldt vand, til de bliver helt sprøde, tag dem herefter op, og lad dem dryppe af.

  • Skær bladselleri i stave.

  • Kom alle ingredienserne til hummus i en blender, og blend det sammen til ønsket konsistens.

  • Pil rejerne. Hak persillen og chilien fint, og bland det sammen med limesaft og agavesirup.

  • Vend rejerne i blandingen, og steg dem på panden i olivenolie i 2-3 min. – indtil de får farve.

  • Nyd det hele som snack.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background