Hotte salatwraps med kylling & skyr

10 minutter
259 kcal

Spis et lækkert mellemmåltid, hvor salaten fungerer som en wrap om krydret kylling og skyrcreme.

Alle I FORM-kurens retter indeholder samme mængde kalorier, nemlig 250.

Hotte salatwraps med kylling & skyr

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 160 g kyllingeinderfilet
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 100 g hjertesalat
  • 100 g San Marzano-tomater
  • 20 g rødløg
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 100 g skyr
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • 100 g blomkål
  • 10 g ingefærrod
  • Lidt citronsaft

Sådan gør du

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.

  • Steg kyllingeinderfileterne i 1 tsk. olivenolie. Krydr med salt og peber.

  • Skyl og tør salatbladene.

  • Skær tomatkødet (kernerne fjernes) i små tern og rødløg i bittesmå tern, og bland disse to ting med 1 tsk. olivenolie. Krydr med salt, peber og lidt citron.
  • Rør skyr med rapsolie, groftrevet blomkål og fintrevet ingefær. Smag til med salt, peber og citron.

  • Anret salatbladene/salatbådene med kylling, tomatsalsa og skyrcreme.