- Rist nødderne let på en tør pande.
- Skyl og skær kålen meget fint. Først skal kålen skylles, så skal selve kålen skæres fri på hver side af midterstrengen, der kasseres. Skyl kålen igen og slyng den tør i salatslynge eller salatslyngepose. Det er SÅ vigtigt. Kål skal knase mellem tænderne, men ikke fordi der er sand/jord, der ikke er skyllet fra. Og så skal den være saftig, men
ikke af overskydende skyllevand.
- Anret grønkålen med ananas, ristede nødder og granatæblekerner. Smuldr feta og dryp med dressing.
*Dressing:
- Alle ingredienser bør have stuetemperatur.
- Begynd med at piske sennep med eddike og et nip salt.
- Så piskes der, mens dressingen mættes med olie. Der piskes, mens der hældes olie i en tynd, uafbrudt, stråle.
- Smag dressingen til med salt, peber – og evt. ingefær, hvidløg og/eller skalotteløg.