Chocolate chip cookie dough-proteinbarer

70 minutter
290 kcal

Bløde og cremede hjemmelavede proteinbarer, der er perfekte efter træning eller som et alternativ til søde sager.

Proteinbarer

PROTEINBARER – kan også spises som en let morgenmad på farten.

© wichmann+bendtsen

Chocolate chip cookie dough-proteinbarer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 6 g mørk chokolade
  • 48 g vanilje whey proteinpulver (75 g protein pr. 100 g)
  • 20 g mandelmel
  • ¼ nip flagesalt
  • 20 g peanutbutter
  • ¼ dl honning
  • ½ dl mælk eller plantedrik

Sådan gør du

  • Hak chokoladen groft.
  • Rør proteinpulver, mandelmel, flagesalt, peanutbutter og honning sammen.
  • Rør mælk i lidt ad gangen, til konsistensen er fast og jævn. Det er ikke sikkert, at det hele skal bruges.
  • Rør til sidst den hakkede chokolade i, og fordel massen i en form (12 x 22 cm). Sæt i fryseren i en time.
  • Skær ud i 10 barer. Opbevar i fryseren, hvor de kan holde sig to måneder.

TIP Peanutbutter kan erstattes af mandelsmør eller andet nøddesmør.