Rødbedepandekager med hindbær-skyr creme

15 minutter
236 kcal

Spis dig igennem et væld af farver og få den bedste start på træningen med en rødbedepandekage med hindbær-skyrcreme og frysetørrede bær.

Perfekt før-træning pandekage, også hvis du er på I FORM-kuren.

Rødbedepandekager med hindbær-skyr creme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 120 g kogt rødbede
  • 2 stort æg
  • 2 bæger æggehvide
  • 40 g rugflager
  • ½ bagepulver
  • 2 drys vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
  • 2 drys stevia
  • 1 tsk. kokosolie til stegning

Creme

  • 4 spsk. skyr
  • 16 stk. hindbær
  • 2 knsp. stevia

Pynt

  • Frisk mynte og frysetørrede rabarber og kirsebær

Sådan laver du rødbedepandekager med hindbær-skyr-creme

  • Kom alle ingredienserne i en blender, og blend det sammen.

  • Steg herefter 4 pandekager i 1 minut på hver side.

  • Rør cremen sammen, og server den til pandekagerne.

  • Pynt med mynteblade og fryse­tørrede bær.