Grønne pandekager med krebsehaler og avocado

20 minutter
362 kcal

Her er pandekagerne, der kan spises som et måltid. Disse grønne pandekager er lavet af spinat, grønkål, havregryn og æg. Pandekagerne er et sundere alternativ til brød og hele retten kan laves på 20 minutter. Her serveres de med avocado og krebsehaler.

Grønne pandekager med krebsehaler

Grønne pandekager med krebsehaler og avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ¼ grapefrugt, saften
  • ½ spsk. olie
  • ½ tsk. agavesirup
  • 200 g krebsehaler
  • 1 håndfuld grønkål
  • 1 håndfuld spinatblade
  • 4 æg
  • 1 håndfuld havregryn
  • ½ tsk. havsalt
  • 1 tsk. kokosolie til stegning
  • Lidt citronsaft
  • 1 håndfuld løgspirer eller lucernespirer
  • 1 lime

Sådan laver du grønne pandekager

  • Rør grapesaft, olie og agavesirup sammen, vend krebsehalerne heri, og stil dem på køl.
  • Hak grønkål og spinat i en foodprocessor, til det er helt fint.
  • Tilsæt æg, havregryn og salt, og pisk pandekagedejen sammen i 1 min.
  • Steg 4 pandekager i lidt kokosolie på en stegepande.
  • Del avocadoen i 8 tynde både, og dryp med citronsaft.
  • Anret to pandekager på hver tallerken, fordel krebsehalerne på pandekagerne, og anret med avocadoskiver, spirer og limebåde.

TIP! I stedet for grønkål og spinat kan du bruge broccoli i din grønne pandekagedej.