Bananpandekager med ricotta, blåbær og ahornsirup

20 minutter
450 kcal

Vi giver dig de perfekte pandekager til morgenmadsbordet, desserten eller bare en eftermiddagssnack. De har den helt rigtige højde, og så har vi piftet dem op med både blåbær, ricotta og ahornshirup.

Amerikanske bananpandekager med blåbær, sirup og ricotta

HAR DU LYST TIL PANDEKAGER – så bliver de her et sikkert hit!

© wichmann+bendtsen

Bananpandekager med ricotta, blåbær og ahornsirup

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • æg
  • 125 g ricotta
  • 1 dl minimælk
  • Havsalt
  • 1 bananer
  • ¾ dl hvedemel
  • ½ dl fuldkornsmel
  • ½ tsk. bagepulver
  • Nøddeolie eller koldpresset rapsolie til stegning, evt. mixet med lidt smør

Topping:

  • Ahornsirup
  • 37 g blåbær

Sådan gør du

  • Del æggene, og rør blommerne med ricotta og mælk.
  • Pisk hviderne stive med et nip havsalt. "Fold" de to æggemasser sammen.
  • Mos bananerne, og vend dem i blandingen sammen med mel og bagepulver.
  • Varm lidt olie og evt. lidt smør på på en pande - gerne en blinispande. Hæld lidt dej på panden, så du får små pandekager, og bag dem gyldne på begge sider.
  • Anret pandekagerne med ahornsirup og blåbær.

LÆS OGSÅ: Sunde bananpandekager uden mel og sukker

TIP! Du kan også på ægte amerikansk manér blande blåbær med i dejen.