Bananpandekage med skyr og bær

15 minutter
291 kcal

Var det noget med en lækker bananpandekage til morgenmad? Den er helt uden mel, sukker og mælk, men serveres til gengæld med skyr og friske bær.

Tallerken med pandekage med skyr, hindbær og blåbær

VI ELSKER PANDEKAGER! Og denne her med banan, æg og havregryn er endda så sund, at du kan spise den til morgenmad.

© wichmann+bendtsen

Bananpandekage med skyr og bær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 mellemstor banan, moden
  • 2 æg, stort
  • 2 spsk. havregryn
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 2 tsk. stødt karde­momme
  • 2 nip havsalt
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. skyr eller yoghurt naturel
  • 2 håndfuld friske bær

Sådan gør du

  • Mos bananen med en gaffel.
  • Rør sammen med æg, gryn og krydderier, til blandingen er helt ensartet. Du kan også vælge at blende dejen.
  • Varm olien op på en lille pande ved middelvarme.
  • Hæld dejen på panden, og steg pandekagen et par min. på hver side.
  • Server pandekagen lun med iskold skyr og friske bær.

LÆS OGSÅ: Sunde bananpandekager uden mel og sukker

TIP! Brug altid godt modne bananer, for de søder tilpas meget til, at du kan undvære sukker.