Græsk yoghurt med hellefisk

25 minutter
356 kcal

Yoghurt hører sig normalt til i det søde køkken, men overrask dine gæster med en saltet version med spinat, hellefisk og crunch.

Yoghurt med hellefisk og spinat

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • ½ kg frisk spinat
  • Muskatnød
  • ½ økocitron
  • Havsalt og kværnet peber
  • 80 g røget hellefisk
  • 80 g græsk yoghurt, 2 %

Crunch

  • 20 g grovvalsede speltflager
  • 20 g grovvalsede havreflager
  • 20 g græskarkerner
  • 40 g honning
  • 1¼ spsk. æblecidereddike
  • ¾ tsk. havsalt

Sådan laver du græsk yoghurt med hellefisk

Crunch

  • Kog honning, salt og eddike op på en pande. Når det bobler, hældes korn og kerner på.

  • Rør rundt, og rist det gyldent.

  • Køl det af på en tallerken.

Hellefisk med spinat

  • Vend halvdelen af spinaten på en meget varm stegepande med skal og saft fra citronen. Riv lidt muskatnød over.

  • Når spinaten er klasket sammen, tilsættes resten af spinaten (gem lidt til pynt).

  • Sluk for varmen, og mix spinaten. Smag til med salt og peber.

  • Anret en god klat yoghurt i en skål, kom spinat og hellefisk ovenpå.

  • Top med crunch og spinatblade.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background