Rabarbertrifli med jordbær, skyr og granola

35 minutter
371 kcal

Vi er gået amok i rabarberrus, og vil ikke vækkes! Du kan være med - prøv vores lækre opskrift på rabarbertrifli og få en overdådig morgenmad!

Rabarbertrifli med jordbær, skyr og granola

LAV OVERDÅDIG MORGENMAD – med denne opskrift på rabarbertrifli.

© wichmann+bendtsen

Rabarbertrifli med jordbær, skyr og granola

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 150 g rabarber
  • 150 g jordbær
  • ½ økoappelsin, saft og skal
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • ¼ dl akaciehonning
  • 3 dl skyr
  • 2 dl granola
  • 4 jordbær

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 gr.
  • Vask og snit jordbær og rabarber groft, og læg dem i et ovnfast fad. Pisk appelsinsaft, revet appelsinskal, vaniljepulver og akaciehonning sammen, og hæld det over rabarber og jordbær, og vend det hele sammen. Bag blandingen i 20-30 min., alt efter hvor meget bid du kan lide.
  • Arrangér rabarberblandingen – lun eller afkølet – i to glas sammen med skyr, granola og friske jordbær.

TIP! Lav en stor portion trifli, og opbevar resterne på køl – så har du nem og overdådig morgenmad til senere på ugen.