Skyr med frisk frugt og mynte

Selvom du holder fastedag, behøver morgenmaden i hvert fald ikke være kedelig. Her får du skyr med hørfrøgelé, frisk frugt og hakket mynte.

2. december 2015 af I FORM-redaktionen

Skyr med frisk frugt

1 person

3 spsk. skyr
2 spsk. hørfrø
150 g friske/frosne blåbær, hindbær, brombær, kirsebær eller solbær
Lidt hakket mynte
1 spsk. blandede, hakkede nødder (valnødder, hasselnødder, græskarkerner, mandler)

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.

Sådan laver du skyr med frugt

  • Læg hørfrøene i blød i vand natten over, og lad de frosne bær tø op i skyr natten over.
  • Bland hørfrøgelé i skyren om morgenen, og top op med hakket mynte og nødder.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: