Skyr med frisk frugt og mynte

Selvom du holder fastedag, behøver morgenmaden i hvert fald ikke være kedelig. Her får du skyr med hørfrøgelé, frisk frugt og hakket mynte.

2. december 2015 af I FORM

Skyr med frisk frugt

1 person

3 spsk. skyr
2 spsk. hørfrø
150 g friske/frosne blåbær, hindbær, brombær, kirsebær eller solbær
Lidt hakket mynte
1 spsk. blandede, hakkede nødder (valnødder, hasselnødder, græskarkerner, mandler)

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.

Sådan laver du skyr med frugt

  • Læg hørfrøene i blød i vand natten over, og lad de frosne bær tø op i skyr natten over.
  • Bland hørfrøgelé i skyren om morgenen, og top op med hakket mynte og nødder.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler