Sunde opskrifter Morgenmad Rødbedeome... Rødbedeomelet med røget laks 20 minutter 369 kcal En omelet er perfekt til dig der er på farten, men gerne vil have en mættende og nærende morgenmad, her med rødbeder og røget laks. Af I FORM-redaktionen 19. januar 2014 Til dig, der vil have ekstra protein. Rødbedeomelet med røget laks Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 4 æg 50 g fintrevet blomkål 50 g fintrevet rødbede 100 g hytteost 1, 5% 2 spsk. havregryn ¼ tsk. salt 2 knivspids friskkværnet peber 1 tsk. kokosolie til stegning Tilbehør 400 g gulerødder 50 g røget laks 2 lille håndfuld bredbladet persille Pynt 2 lime skive + frisk timian Sådan gør du Pisk æg sammen med de øvrige ingredienser, og steg omeletten på panden i kokosolie ved svag varme i 7-10 min. Derefter vender du den ene halvdel oven på den anden og steger den i 3 min. mere – vend den igen undervejs. Skræl gulerødderne, og skær dem i ønskede størrelser. Spis omeletten med røget laks, gulerødder og bredbladet persille, drys med timian, og pres saften fra limeskiven over gulerødderne. ÆgRødbederLaksFisk