Rødbedeomelet med røget laks

20 minutter
369 kcal

En omelet er perfekt til dig der er på farten, men gerne vil have en mættende og nærende morgenmad, her med rødbeder og røget laks.

Til dig, der vil have ekstra protein.

Rødbedeomelet med røget laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 4 æg
  • 50 g fintrevet blomkål
  • 50 g fintrevet rødbede
  • 100 g hytteost 1, 5%
  • 2 spsk. havregryn
  • ¼ tsk. salt
  • 2 knivspids friskkværnet peber
  • 1 tsk. kokosolie til stegning

Tilbehør

  • 400 g gulerødder
  • 50 g røget laks
  • 2 lille håndfuld bredbladet persille

Pynt

  • 2 lime skive + frisk timian

Sådan gør du

  • Pisk æg sammen med de øvrige ingredienser, og steg omeletten på panden i kokosolie ved svag varme i 7-10 min.

  • Derefter vender du den ene halvdel oven på den anden og steger den i 3 min. mere – vend den igen undervejs.

  • Skræl gulerødderne, og skær dem i ønskede størrelser.

  • Spis omeletten med røget laks, gulerødder og bredbladet persille, drys med timian, og pres saften fra limeskiven over gulerødderne.