Foto: Miklos Szabo

Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

Prøv en lækker havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder til morgenmad. Sundt og antiinflammatorisk.

14. august 2018 af Anne Larsen

Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

1 person

50 g havregryn, quinoa-, byg- eller rugflager 
1 dl vand 
1 ½ dl minimælk 
Havsalt 
1 spsk. chiafrø 
7 halve valnøddekerner 
1 håndfuld blåbær


Ved du egentlig, hvad antiinflammatorisk kost er? Klik her og bliv meget klogere på kosttrenden, der er kommet for at blive!

Sådan laver du havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

  • Kom gryn eller flager i en gryde med vand og mælk. Kog op, og lad grøden simre for svag varme og tykne under omrøring. 
  • Kom et nip salt ved. 
  • Tag grøden af varmen, rør chiafrø i, og læg låg på et minut. 
  • Rist valnødderne let på en pande, og fordel dem på grøden sammen med blåbærrene.
Næringsindhold i havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder pr. person
Energi 392 kcal Protein 16,4 g Fedt 16,8 g Kulhydrat 49,1 g Kostfibre 10,2 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler