Sunde opskrifter Morgenmad Havregrød ... Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder 7 minutter 392 kcal Prøv en lækker havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder til morgenmad. Sundt og antiinflammatorisk. Af Anne Larsen 14. august 2018 Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 100 g havregryn, quinoa-, byg- eller rugflager 2 dl vand 3 dl minimælk havsalt 2 spsk. chiafrø 14 halve valnøddekerner 2 håndfuld blåbær Sådan laver du havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder Kom gryn eller flager i en gryde med vand og mælk. Kog op, og lad grøden simre for svag varme og tykne under omrøring. Kom et nip salt ved. Tag grøden af varmen, rør chiafrø i, og læg låg på et minut. Rist valnødderne let på en pande, og fordel dem på grøden sammen med blåbærrene. Havregrød er billig fastfood, og så er det ovenikøbet supersundt. Bliv klog på grødens sunde effekter her, og få inspiration til nye varianter af havregrød. NødderChiafrøBlåbær