Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder


© Miklos Szabo

Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

Prøv en lækker havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder til morgenmad. Sundt og antiinflammatorisk.

Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 2 minutter

Tilberedningstid: 5 minutter

Tid i alt: 7 minutter

INGREDIENSER

50 g havregryn, quinoa-, byg- eller rugflager

1 dl vand

1½ dl minimælk

havsalt

1 spsk. chiafrø

7 halve valnøddekerner

1 håndfuld blåbær

Sådan laver du havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

  • Kom gryn eller flager i en gryde med vand og mælk. Kog op, og lad grøden simre for svag varme og tykne under omrøring.
  • Kom et nip salt ved.
  • Tag grøden af varmen, rør chiafrø i, og læg låg på et minut.
  • Rist valnødderne let på en pande, og fordel dem på grøden sammen med blåbærrene.

næringsindhold pr. person

Energi: 392 kcal

Protein: 16,4 g

Fedt: 16,8 g

Kulhydrat: 49,1 g

Kostfibre: 10,2 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: