Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

7 minutter
392 kcal

Prøv en lækker havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder til morgenmad. Sundt og antiinflammatorisk.

Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

Havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g havregryn, quinoa-, byg- eller rugflager
  • 2 dl vand
  • 3 dl minimælk
  • havsalt
  • 2 spsk. chiafrø
  • 14 halve valnøddekerner
  • 2 håndfuld blåbær

Sådan laver du havregrød med chiafrø, blåbær og valnødder

  • Kom gryn eller flager i en gryde med vand og mælk. Kog op, og lad grøden simre for svag varme og tykne under omrøring.
  • Kom et nip salt ved.
  • Tag grøden af varmen, rør chiafrø i, og læg låg på et minut.
  • Rist valnødderne let på en pande, og fordel dem på grøden sammen med blåbærrene.