Havregrød med bær og nødder

5 minutter
323 kcal

Måske verdens sundeste morgenmad. Her med bær, kanel og vaniljepulver i stedet for sukker. Og så er den færdig på 5 minutter.

Havregrød med bær og nødder

HAVREGRØD MED BÆR OG NØDDER Spiser du havregrød i weekenden? Så overvej at tilføje lidt luksustopping, fx karamelsauce.

© wichmann+bendtsen

Havregrød med bær og nødder

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 dl havregryn
  • 4 dl vand
  • 2 nip kanel
  • 2 nip vaniljepulver
  • 2 håndfuld mandler
  • 2 håndfuld friske bær

Sådan gør du

  • Kom havregryn, vand og krydderier i en gryde, og kog op under omrøring. Lad grøden koge ved middelvarme, indtil den har den ønskede konsistens.
  • Hak mandlerne groft.
  • Servér grøden med hakkede mandler og friske bær.

TIP: Vil du have en ekstra mættende grød, kan du koge den på mælk i stedet for vand eller røre et æg i, når grøden er færdigkogt, men stadig brandvarm.