Omelet med svampe

15 minutter
268 kcal

Start dagen med en luftig omelet med svampe og rød peber.

I FORM-kuren fatburner special

Omelet med svampe

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g rengjorte svampe
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 4 store æg
  • 2 bundt brøndkarse
  • Friskrevet parmesanost – en lille håndfuld, ca. 5 g
  • Evt. lidt frisk trøffel eller trøffelolie
  • 1 rød peberfrugt

Sådan gør du

  • Gør svampene i stand, børst dem rene, og skær stokken af.

  • Skær svampene i fine skiver, og steg disse gyldne på en slip-let-pande i olivenolie. Krydr let med salt og peber. Tag svampene fra panden.

  • Pisk æggene med en gaffel og hæld dem på panden.

  • Steg omeletten stabil på den ene side, vend den med et gryde­låg, og steg den stabil på den anden side.

  • Skyl brøndkarsen og pak den ind i køkkenrulle for at tørre lidt. Skær peberfrugten i ringe.

  • Fold omeletten omkring brøndkarsen.

  • Anret med svampe, friskrevet parmesanost, rød peber og evt. lidt friskrevet trøffel.

  • Er det ikke sæson for trøfler, kan du evt. stege svampene i trøffelolie.