Sunde opskrifter Morgenmad Omelet med... Omelet med svampe 15 minutter 268 kcal Start dagen med en luftig omelet med svampe og rød peber. Af Anne Larsen 15. februar 2015 I FORM-kuren fatburner special Omelet med svampe Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 200 g rengjorte svampe 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie Havsalt og friskkværnet sort peber 4 store æg 2 bundt brøndkarse Friskrevet parmesanost – en lille håndfuld, ca. 5 g Evt. lidt frisk trøffel eller trøffelolie 1 rød peberfrugt Sådan gør du Gør svampene i stand, børst dem rene, og skær stokken af. Skær svampene i fine skiver, og steg disse gyldne på en slip-let-pande i olivenolie. Krydr let med salt og peber. Tag svampene fra panden. Pisk æggene med en gaffel og hæld dem på panden. Steg omeletten stabil på den ene side, vend den med et grydelåg, og steg den stabil på den anden side. Skyl brøndkarsen og pak den ind i køkkenrulle for at tørre lidt. Skær peberfrugten i ringe. Fold omeletten omkring brøndkarsen. Anret med svampe, friskrevet parmesanost, rød peber og evt. lidt friskrevet trøffel. Er det ikke sæson for trøfler, kan du evt. stege svampene i trøffelolie. SvampeÆgBrunch