I FORM-kuren fatburner special

Omelet med svampe

Start dagen med en luftig omelet med svampe og rød peber.

16. februar 2015 af Anne Larsen

Omelet med svampe

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

100 g rengjorte svampe

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

Havsalt og friskkværnet sort peber

2 store æg

1 bundt brøndkarse

Friskrevet parmesanost – en lille håndfuld, ca. 5 g

Evt. lidt frisk trøffel eller trøffelolie

½ rød peberfrugt

  • Gør svampene i stand, børst dem rene, og skær stokken af.
  • Skær svampene i fine skiver, og steg disse gyldne på en slip-let-pande i olivenolie. Krydr let med salt og peber. Tag svampene fra panden.
  • Pisk æggene med en gaffel og hæld dem på panden.
  • Steg omeletten stabil på den ene side, vend den med et gryde­låg, og steg den stabil på den anden side.
  • Skyl brøndkarsen og pak den ind i køkkenrulle for at tørre lidt. Skær peberfrugten i ringe.
  • Fold omeletten omkring brøndkarsen.
  • Anret med svampe, friskrevet parmesanost, rød peber og evt. lidt friskrevet trøffel.
  • Er det ikke sæson for trøfler, kan du evt. stege svampene i trøffelolie.

næringsindhold pr. person

Energi: 268 kcal

Protein: 19,2 g

Fedt: 19,1 g

Kulhydrat: 5,9 g

Kostfibre: 0,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: