Indisk inspireret frittata

40 minutter
295 kcal

Det smarte ved at lave æggekage i ovnen i stedet for på panden er, at du helt slipper for at spekulere på, om den brænder på. Her får du opskriften på en sund og velsmagende frittata med en indisk pift.

Indisk inspireret frittata

NEM AFTENSMAD – lad retten passe sig selv i ovnen, mens du laver noget andet.

© wichmann+bendtsen

Indisk inspireret frittata

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 æg
  • ½ dl minimælk
  • ¼ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ spsk. karry
  • ¼ tsk. chilipulver
  • ¼ tsk. spidskommen
  • ½ lille løg
  • ½ fed hvidløg
  • 50 g savojkål
  • 50 g kartofler
  • 25 g gedeost

Topping:

  • Friske krydderurter

Sådan laver du indisk inspireret frittata

  • Varm ovnen op til 200 gr., og smør et ovnfast fad med olie.
  • Pisk æg, mælk, salt, peber og krydderi sammen i en skål.
  • Hak løg, hvidløg og savojkål fint. Skræl og skær kartofler i helt tynde skiver. Hæld de snittede grøntsager og kartoflerne over i skålen med æggeblandingen. Smuldr gedeosten, og vend den i blandingen.
  • Hæld det hele i det smurte fad, og bag i ca. 30 min.
  • Pynt med masser af friske krydderurter inden servering.

LÆS OGSÅ VORES MADPLANER

TIP! Skær kartoflerne i helt tynde skiver. Ellers risikerer du, at de ikke bliver ordentligt tilberedt.