Indisk inspireret frittata
4 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter
Tid i alt: 40 minutter
INGREDIENSER
1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
8 æg
1 dl minimælk
1/2 tsk. havsalt
Sort peber, friskkværnet
1 spsk. karry
1/4 tsk. chilipulver
1/4 tsk. spidskommen
1 lille løg
1 fed hvidløg
100 g savojkål
100 g kartofler
50 g gedeost
Topping:
Friske krydderurter
Sådan laver du indisk inspireret frittata
- Varm ovnen op til 200 gr., og smør et ovnfast fad med olie.
- Pisk æg, mælk, salt, peber og krydderi sammen i en skål.
- Hak løg, hvidløg og savojkål fint. Skræl og skær kartofler i helt tynde skiver. Hæld de snittede grøntsager og kartoflerne over i skålen med æggeblandingen. Smuldr gedeosten, og vend den i blandingen.
- Hæld det hele i det smurte fad, og bag i ca. 30 min.
- Pynt med masser af friske krydderurter inden servering.
TIP! Skær kartoflerne i helt tynde skiver. Ellers risikerer du, at de ikke bliver ordentligt tilberedt.
Næringsindhold pr. person i indisk inspireret frittata:
Energi: 295 kcal
Protein: 21 g
Fedt: 17 g
Kulhydrat: 18 g
Kostfibre: 6 g