Hvid pesto

9 timer
170 kcal

Brug denne lækre bønnecreme i din sandwich, som dip til dine snackgrønsager eller i stedet for sauce til dit kød.

Hvid pesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 66 g hvide bønner
  • 2 fed hvidløg
  • ⅓ dl citronsaft
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skyl bønnerne og udblød dem på køl i 8 timer. Skyl dem igen og kog dem i vand i 45 minutter.
  • Blend bønnerne med halvdelen af kogevandet, fintrevet hidløg, citron og olie. Smag til med salt og peber.

LÆS OGSÅ: Hurtig og nem hjemmelavet hummus


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background