Fuldkornspasta med stenbiderrogn og fennikel

15 minutter
373 kcal

Er du vild med stenbiderrogn? Så prøv at servere den sammen med en omgang pasta. Om kun et kvarter kan du smække retten på bordet.

Fuldkornspasta med stenbiderrogn og fennikel

DEN PERFEKTE FORÅRS-PASTARET – fuldkornspasta med frisk stenbiderogn og lækker brøndkarse. Og så er retten supernem at lave.

© wichmann+bendtsen

Fuldkornspasta med stenbiderrogn og fennikel

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 150 g fuldkornspasta
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 1 fennikel
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 4 spsk. stenbiderrogn, gerne frisk
  • En lille håndfuld brøndkarse
  • Citronbåde

Sådan gør du

  • Kog pastaen al dente.
  • Skær fennikel fint, og steg den blød og gylden i olie.
  • Smag til med salt og peber.
  • Anret pasta med stenbiderrogn, fennikel, brøndkarse og citron.

TIP Kan du ikke få fat i fennikel, vil det også være lækkert med grønne asparges i retten. Damp dem i 1 minut – så er de klar.