Pita med grønt og kylling

25 minutter
365 kcal

Pita er ikke bare supernemt, det er også supersundt, hvis du fylder den med de rigtige ting. Du kan også udskifte pitabrødet med kålblade for et kalorielet alternativ. Her får du opskriften på pita med grønt og kylling. Velbekomme!

Hænder der holder to pitaer med grøntsager og kylling

EN FRISTENDE FAMILIEFAVORIT Pitabrød er en nem og lækker løsning til både frokost og aftensmad.

© wichmann+bendtsen

Pita med grønt og kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 kyllingefileter
  • 30 g agurk
  • ¼ rød peberfrugt
  • ½ avocado
  • 25 g salatmix
  • 2 fuldkornspitabrød
  • 2 spsk. dressing

Dressing:

  • 1 dl cremefraiche
  • ½ spsk. akaciehonning
  • ½ tsk. sennep
  • ¼ tsk. hvidløgspulver
  • ½ tsk. citronsaft
  • 1 spsk. purløg, finthakket
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Voksentvist:

  • 2 spidskålsblade

Sådan laver du pita med grønt og kylling

  • Steg kyllingefileterne.
  • Snit agurk, peberfrugt og avocado fint. Skyl salaten, og skær den stegte kylling i passende stykker.
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen.
  • Varm pitabrødene, og fyld dem eller spidskålsblade med kylling, grønt og dressing.

VOKSENTVIST: Spidskål er mild og har dejligt store blade, hvilket gør den virkelig anvendelig som wrap. Genialt, hvis du gerne vil spise mindre brød.

TIP! Spørg evt. ungerne, om de helst vil have pitabrød tirsdag eller onsdag. Medbestemmelse smager godt!