Matcha-vafler med avocado og rejer
6 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter
Tid i alt: 40 minutter
INGREDIENSER
Vafler
4 æg
4 spsk. skyr
100 g boghvedemel
1-2 tsk. matcha
3 håndfulde spinat
1 spsk. kokosolie
1/3 tsk. bagepulver
En håndfuld krydderurter
Havsalt og kværnet peber
Topping
En stor håndfuld spinatblade
600 g rejer
3 avocadoer
Sådan laver du matcha-vafler med topping
- Tænd dit vaffeljern
- Blend alle ingredienserne til vaffeldejen godt sammen.
- Når vaffeljernet erklar, hælder du en smule af dejen i og lader vaflerne bage, til de er let gyldne. Pas på, at de ikke får for meget, så de mister den fine grønne farve.
- Portioner rækker til i alt 6 plader vafler.
- Lad gerne vaflerne hvile lidt på en rist inden servering, så de kan blive faste.
- Server vaflerne lune med topping af spinatblade, rejer, avocado og friskkværnet peber.
Næringsindhold i matcha-vafler med topping pr. person
Energi: 328 kcal
Protein: 26 g
Fedt: 16 g
Kulhydrat: 21,9 g
Kostfibre: 4,9 g