vafler med spinat, rejer og avocado
© Wichmann+Bendtsen

Matcha-vafler med avocado og rejer

Lav de sundeste vafler, der både er smagfulde og kræftforebyggende, og top dem med spinat, avocado og rejer.

Matcha-vafler med avocado og rejer

6 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 30 minutter

Tid i alt: 40 minutter

INGREDIENSER

Vafler

4 æg

4 spsk. skyr

100 g boghvedemel

1-2 tsk. matcha

3 håndfulde spinat

1 spsk. kokosolie

1/3 tsk. bagepulver

En håndfuld krydderurter

Havsalt og kværnet peber

Topping

En stor håndfuld spinatblade

600 g rejer

3 avocadoer

Sådan laver du matcha-vafler med topping

  • Tænd dit vaffeljern
  • Blend alle ingredienserne til vaffeldejen godt sammen.
  • Når vaffeljernet erklar, hælder du en smule af dejen i og lader vaflerne bage, til de er let gyldne. Pas på, at de ikke får for meget, så de mister den fine grønne farve.
  • Portioner rækker til i alt 6 plader vafler.
  • Lad gerne vaflerne hvile lidt på en rist inden servering, så de kan blive faste.
  • Server vaflerne lune med topping af spinatblade, rejer, avocado og friskkværnet peber.

Næringsindhold i matcha-vafler med topping pr. person

Energi: 328 kcal

Protein: 26 g

Fedt: 16 g

Kulhydrat: 21,9 g

Kostfibre: 4,9 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: