Matcha-vafler med avocado og rejer

30 minutter
328 kcal

Lav de sundeste vafler og top dem med spinat, avocado og rejer.

vafler med spinat, rejer og avocado

Matcha-vafler med avocado og rejer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Vafler

  • 1⅓ æg
  • 1⅓ spsk. skyr
  • 33 g boghvedemel
  • ⅓ tsk. matcha
  • 1 håndfulde spinat
  • ⅓ spsk. kokosolie
  • ¼ tsk. bagepulver
  • En håndfuld krydderurter
  • Havsalt og kværnet peber

Topping

  • En stor håndfuld spinatblade
  • 200 g rejer
  • 1 avocadoer

Sådan laver du matcha-vafler med topping

  • Tænd dit vaffeljern
  • Blend alle ingredienserne til vaffeldejen godt sammen.
  • Når vaffeljernet erklar, hælder du en smule af dejen i og lader vaflerne bage, til de er let gyldne. Pas på, at de ikke får for meget, så de mister den fine grønne farve.
  • Portioner rækker til i alt 6 plader vafler.
  • Lad gerne vaflerne hvile lidt på en rist inden servering, så de kan blive faste.
  • Server vaflerne lune med topping af spinatblade, rejer, avocado og friskkværnet peber.