Grønkåls-hotdogs

30 minutter
309 kcal

Server en dejlig julepølse fra slagteren for dine gæster, og brug det smukke røde grønkålsblad som "brød".

Grønkåls-hotdog med kvæde

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 store grønkålsblade
  • 2 julepølser fra slagteren
  • 2 dadler
  • økologisk grangren
  • Evt. bladguld til pynt

Kvædecreme

  • ½ kvæder
  • ¼ dl sukker
  • ¼ dl vand
  • ½ spsk. æblecidereddike
  • Kværnet sort peber

Sådan laver du grønkåls-hotdog

  • Skræl kvæderne, og fjern kernehuset. Kog dem med vand og sukker, til de er helt udkogte, det tager ca. 15 min.

  • Når massen er afkølet lidt, men stadig er lun, smages den til med eddike og sort peber og fyldes i små skåle.

  • Steg pølserne på en pande, og skær dadlerne i skiver. Pluk små bitte kviste gran af. Skyl grønkålen, og sørg for, at den er helt tør.

  • Arranger det hele på et fad – og så er der lav-selv-hotdogs!


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background