Grønkåls-hotdogs

Server en dejlig julepølse fra slagteren for dine gæster, og brug det smukke røde grønkålsblad som "brød".

4. november 2015 af Augusta Sørensen

Grønkåls-hotdog med kvæde

6 personer

6 store grønkålsblade
6 julepølser fra slagteren
6 dadler
1 økologisk grangren
Evt. bladguld til pynt

Kvædecreme

2 kvæder
½ dl sukker
1/3 dl vand
2 spsk. æblecidereddike
Kværnet sort peber


Sådan laver du grønkåls-hotdog

  • Skræl kvæderne, og fjern kernehuset. Kog dem med vand og sukker, til de er helt udkogte, det tager ca. 15 min.
  • Når massen er afkølet lidt, men stadig er lun, smages den til med eddike og sort peber og fyldes i små skåle.
  • Steg pølserne på en pande, og skær dadlerne i skiver. Pluk små bitte kviste gran af. Skyl grønkålen, og sørg for, at den er helt tør.
  • Arranger det hele på et fad – og så er der lav-selv-hotdogs!

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler