Grønkåls-hotdogs

30 minutter
309 kcal

Server en dejlig julepølse fra slagteren for dine gæster, og brug det smukke røde grønkålsblad som "brød".

Grønkåls-hotdog med kvæde

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 store grønkålsblade
  • 2 julepølser fra slagteren
  • 2 dadler
  • økologisk grangren
  • Evt. bladguld til pynt

Kvædecreme

  • kvæder
  • ¼ dl sukker
  • ¼ dl vand
  • ⅔ spsk. æblecidereddike
  • Kværnet sort peber

Sådan laver du grønkåls-hotdog

  • Skræl kvæderne, og fjern kernehuset. Kog dem med vand og sukker, til de er helt udkogte, det tager ca. 15 min.

  • Når massen er afkølet lidt, men stadig er lun, smages den til med eddike og sort peber og fyldes i små skåle.

  • Steg pølserne på en pande, og skær dadlerne i skiver. Pluk små bitte kviste gran af. Skyl grønkålen, og sørg for, at den er helt tør.

  • Arranger det hele på et fad – og så er der lav-selv-hotdogs!


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background