Sunde opskrifter Frokost Grønkåls-h... Grønkåls-hotdogs 30 minutter 309 kcal Server en dejlig julepølse fra slagteren for dine gæster, og brug det smukke røde grønkålsblad som "brød". Af Augusta Sørensen 3. november 2015 Grønkåls-hotdog med kvæde Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 store grønkålsblade 2 julepølser fra slagteren 2 dadler ⅓ økologisk grangren Evt. bladguld til pynt Kvædechutney ½ kvæder ¼ dl sukker ¼ dl vand ½ spsk. æblecidereddike Kværnet sort peber Sådan laver du grønkåls-hotdog Skræl kvæderne, og fjern kernehuset. Kog dem med vand og sukker, til de er helt udkogte, det tager ca. 15 min. Når massen er afkølet lidt, men stadig er lun, smages den til med eddike og sort peber og fyldes i små skåle. Steg pølserne på en pande, og skær dadlerne i skiver. Pluk små bitte kviste gran af. Skyl grønkålen, og sørg for, at den er helt tør. Arranger det hele på et fad – og så er der lav-selv-hotdogs! DadlerJulGrønkål