Bagt torsk med julekrydderier

25 minutter
228 kcal

Prøv en ny version af de danske stegte sild, hvor vi har skiftet silden ud med torsk bagt med julekrydderier.

Bagt torsk

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 stykker fersk torsk eller anden hvid fisk
  • 33 g frisk spinat
  • ⅓ bundt frisk basilikum
  • Kernerne fra et granatæble

Rub/panering

  • 33 g ristede hasselnødder
  • ⅓ tsk. stødte nelliker
  • ⅓ tsk. stødt anis
  • ⅓ tsk. havsalt

Dressing

  • ¼ dl god olivenolie
  • ⅓ spsk. honning
  • 1 spsk. æblecidereddike

Sådan laver du bagt torsk

  • Spinat og basilikum skylles og anrettes på et fad sammen med granatæblekernerne.
  • Dressingen rystes godt sammen i en flaske, til den tykner. Stil flasken på fadet.
  • Blend alle ingredienserne til paneringen, og vend fiskestykkerne deri, til de er helt dækket.
  • Bag fisken på bagepapir i ovnen ved 200 grader i 15 min. og anret den på et fad sammen med de øvrige ingredienser.

Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter