Bagt torsk med julekrydderier

Prøv en ny version af de danske stegte sild, hvor vi har skiftet silden ud med torsk bagt med julekrydderier.

Bagt torsk

6 personer

6 stykker fersk torsk eller anden hvid fisk
100 g frisk spinat
1 bundt frisk basilikum
Kernerne fra et granatæble

Rub/panering

100 g ristede hasselnødder
1 tsk. stødte nelliker
1 tsk. stødt anis
1 tsk. havsalt

Dressing

½ dl god olivenolie
1 spsk. honning
3 spsk. æblecidereddike

Sådan laver du bagt torsk

  • Spinat og basilikum skylles og anrettes på et fad sammen med granatæblekernerne.
  • Dressingen rystes godt sammen i en flaske, til den tykner. Stil flasken på fadet.
  • Blend alle ingredienserne til paneringen, og vend fiskestykkerne deri, til de er helt dækket.
  • Bag fisken på bagepapir i ovnen ved 200 grader i 15 min. og anret den på et fad sammen med de øvrige ingredienser.

Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: