Bagt torsk med julekrydderier

Prøv en ny version af de danske stegte sild, hvor vi har skiftet silden ud med torsk bagt med julekrydderier.

4. november 2015 af Augusta Sørensen

Bagt torsk

6 personer

6 stykker fersk torsk eller anden hvid fisk
100 g frisk spinat
1 bundt frisk basilikum
Kernerne fra et granatæble

Rub/panering

100 g ristede hasselnødder
1 tsk. stødte nelliker
1 tsk. stødt anis
1 tsk. havsalt

Dressing

½ dl god olivenolie
1 spsk. honning
3 spsk. æblecidereddike


Sådan laver du bagt torsk

  • Spinat og basilikum skylles og anrettes på et fad sammen med granatæblekernerne.
  • Dressingen rystes godt sammen i en flaske, til den tykner. Stil flasken på fadet.
  • Blend alle ingredienserne til paneringen, og vend fiskestykkerne deri, til de er helt dækket.
  • Bag fisken på bagepapir i ovnen ved 200 grader i 15 min. og anret den på et fad sammen med de øvrige ingredienser.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler