Gulerodsvaffeltoast med ost, skinke og rucola

45 minutter
325 kcal

Gulerodsvaffeltoast med skinke og ost er I FORMS sundere version af den klassiske toast - og så smager den fantastisk.

Vaffler som toast med skinke og ost på papir

VAFLER KAN SPISES PÅ MANGE MÅDER - her som toast med ost og skinke

© wichmann+bendtsen

Gulerodsvaffeltoast med ost, skinke og rucola

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Vafler:

  • 1⅓ gulerødder
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 66 g havregryn
  • ⅓ tsk. havsalt

Fyld:

  • 4 skiv. skinke
  • 2 tsk. dijonsennep
  • ½ lille rødløg
  • Lidt havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 skiv. ost, max. 16 % fedt
  • 2 håndfuld rucola

Sådan gør du

  • Riv gulerødderne, og blend med æg, mælk, havregryn og salt. Lad det hvile i 30 min.
  • Kom ca. 3 spsk. vaffeldej på hver plade af et opvarmet vaffeljern, og bag i ca. 6 min. Fortsæt, til al dejen er brugt.
  • Kom 2 skiver skinke på en vaffel, smør 1 tsk. dijonsennep på, og fordel lidt rødløg skåret i tynde skiver ovenpå. Drys med lidt salt og peber. Læg dernæst en skive ost på og til slut en håndfuld rucola og endnu en vaffel.
  • Kom vaffelsandwichen i en toaster, til osten er smeltet. Fortsæt proceduren med de øvrige vafler. Skær ud i halve, og servér.

Opbevar vaflerne på køl, eller frys med madpapir imellem i en tætsluttende plastikpose.

TIP! Vaflerne er ogs lækre uden besøget i toasteren – særligt hvis de skal spises kolde på madpakken.