Gulerodsvaffeltoast med ost, skinke og rucola

45 minutter
325 kcal

Gulerodsvaffeltoast med skinke og ost er I FORMS sundere version af den klassiske toast - og så smager den fantastisk.

Vaffler som toast med skinke og ost på papir

VAFLER KAN SPISES PÅ MANGE MÅDER - her som toast med ost og skinke

© wichmann+bendtsen

Gulerodsvaffeltoast med ost, skinke og rucola

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Vafler:

  • 1⅓ gulerødder
  • 2 æg
  • 1 dl mælk
  • 66 g havregryn
  • ⅓ tsk. havsalt

Fyld:

  • 4 skiv. skinke
  • 2 tsk. dijonsennep
  • ½ lille rødløg
  • Lidt havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 skiv. ost, max. 16 % fedt
  • 2 håndfuld rucola

Sådan gør du

  • Riv gulerødderne, og blend med æg, mælk, havregryn og salt. Lad det hvile i 30 min.
  • Kom ca. 3 spsk. vaffeldej på hver plade af et opvarmet vaffeljern, og bag i ca. 6 min. Fortsæt, til al dejen er brugt.
  • Kom 2 skiver skinke på en vaffel, smør 1 tsk. dijonsennep på, og fordel lidt rødløg skåret i tynde skiver ovenpå. Drys med lidt salt og peber. Læg dernæst en skive ost på og til slut en håndfuld rucola og endnu en vaffel.
  • Kom vaffelsandwichen i en toaster, til osten er smeltet. Fortsæt proceduren med de øvrige vafler. Skær ud i halve, og servér.

Opbevar vaflerne på køl, eller frys med madpapir imellem i en tætsluttende plastikpose.

TIP! Vaflerne er ogs lækre uden besøget i toasteren – særligt hvis de skal spises kolde på madpakken.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background