Æggewrap med tunmousse, dild og grønt
2 personer
TIDSFORBRUG
Tid i alt: 25 minutter
INGREDIENSER
Tunmousse:
11/2 dl græsk yoghurt, 2 %
2 tsk. ketchup
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. havsalt
Sort peber, friskkværnet
¼ r rød peberfrugt
½ rødløg
2 spsk. dild
1 dåse tun
Æggewraps:
4 æg
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
1 tsk. rapsolie til stegning
Fyld:
4 hjertesalatblade
¼ rød peberfrugt
1 håndfuld spidskål
Frisk dild
Tilbehør:
1 peberfrugt
10 små tomater
1 agurk
Sådan laver du æggewrap med tunmousse
- Rør græsk yoghurt, ketchup, sennep, salt og lidt peber sammen i en skål.
- Hak peberfrugt, løg og dild fint, og rør i skålen.
- Dræn tunen godt, og klem den i hånden, så moussen ikke bliver vandet. Vend i dressingen.
- Slå to æg ud i en lille skål, og pisk sammen med salt og peber.
- Put olie på en opvarmet pande, og hæld æggemassen ud herpå. Giv den ca. 4-6 min. på hver side. Læg på et stykke bagepapir, og lav en wrap mere.
- Fordel hjertesalatblade og tunmousse på de to æggewraps.
- Anret peberfrugt i tynde skiver, fintsnittet spidskål og frisk dild på toppen, og rul wrappene stramt sammen med bagepapir.
- Skær wrappen over på midten, og servér med gnavegrønt.
TIP! Hvis du kan lide det, kan du vælge at tilsætte pickles til din tunmousse. Det giver både god smag og struktur.
Næringsindhold pr. person i æggewraps:
Energi: 412 kcal
Protein: 44 g
Fedt: 16 g
Kulhydrat: 26 g
Kostfibre: 6 g