Æggewrap med tunmousse, dild og grønt

25 minutter
412 kcal

Byt den klassiske wrap ud med en æggewrap og fyld den med tunmousse. Vupti! Så har du en sund og lækker frokost til madpakken.

Æggewraps

VIL DU UNDGÅ BRØD? Prøv en æggewrap, som er en helt tynd omelet, der kan fyldes som en helt almindelig wrap.

© wichmann+bendtsen

Æggewrap med tunmousse, dild og grønt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Tunmousse:

  • 1½ dl græsk yoghurt, 2 %
  • 2 tsk. ketchup
  • 1 tsk. dijonsennep
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • rød peberfrugt
  • ½ rødløg
  • 2 spsk. dild
  • 1 ds. tun

Æggewraps:

  • 4 æg
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 tsk. rapsolie til stegning

Fyld:

  • 4 hjertesalatblade
  • ¼ rød peberfrugt
  • 1 håndfuld spidskål
  • Frisk dild

Tilbehør:

  • 1 peberfrugt
  • 10 små tomater
  • 1 agurk

Sådan laver du æggewrap med tunmousse

  • Rør græsk yoghurt, ketchup, sennep, salt og lidt peber sammen i en skål.
  • Hak peberfrugt, løg og dild fint, og rør i skålen.
  • Dræn tunen godt, og klem den i hånden, så tunmoussen ikke bliver vandet. Vend i dressingen.
  • Slå to æg ud i en lille skål, og pisk sammen med salt og peber.
  • Put olie på en opvarmet pande, og hæld æggemassen ud herpå. Giv den ca. 4-6 min. på hver side. Læg på et stykke bagepapir, og lav en wrap mere.
  • Fordel hjertesalatblade og tunmousse på de to æggewraps.
  • Anret peberfrugt i tynde skiver, fintsnittet spidskål og frisk dild på toppen, og rul wrappene stramt sammen med bagepapir.
  • Skær wrappen over på midten, og servér med gnavegrønt.

TIP! Hvis du kan lide det, kan du vælge at tilsætte pickles til din tunmousse. Det giver både god smag og struktur.