Æggewraps
Vil du undgå brød?

Prøv en æggewrap, som er en helt tynd omelet, der kan fyldes som en helt almindelig wrap. 

© wichmann+bendtsen

Æggewrap med tunmousse, dild og grønt

Byt den klassiske wrap ud med en æggewrap og fyld den med tunmousse. Vupti! Så har du en sund og lækker frokost til madpakken.

26. februar 2021

Æggewrap med tunmousse, dild og grønt

2 personer

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

Tunmousse:

11/2 dl græsk yoghurt, 2 %

2 tsk. ketchup

1 tsk. dijonsennep

½ tsk. havsalt

Sort peber, friskkværnet

¼ r rød peberfrugt

½ rødløg

2 spsk. dild

1 dåse tun

Æggewraps:

4 æg

Havsalt

Sort peber, friskkværnet

1 tsk. rapsolie til stegning

Fyld:

4 hjertesalatblade

¼ rød peberfrugt

1 håndfuld spidskål

Frisk dild

Tilbehør:

1 peberfrugt

10 små tomater

1 agurk

Sådan laver du æggewrap med tunmousse

  • Rør græsk yoghurt, ketchup, sennep, salt og lidt peber sammen i en skål. 
  • Hak peberfrugt, løg og dild fint, og rør i skålen. 
  • Dræn tunen godt, og klem den i hånden, så moussen ikke bliver vandet. Vend i dressingen. 
  • Slå to æg ud i en lille skål, og pisk sammen med salt og peber. 
  • Put olie på en opvarmet pande, og hæld æggemassen ud herpå. Giv den ca. 4-6 min. på hver side. Læg på et stykke bagepapir, og lav en wrap mere. 
  • Fordel hjertesalatblade og tunmousse på de to æggewraps. 
  • Anret peberfrugt i tynde skiver, fintsnittet spidskål og frisk dild på toppen, og rul wrappene stramt sammen med bagepapir. 
  • Skær wrappen over på midten, og servér med gnavegrønt.

TIP! Hvis du kan lide det, kan du vælge at tilsætte pickles til din tunmousse. Det giver både god smag og struktur.

Næringsindhold pr. person i æggewraps:

Energi: 412 kcal

Protein: 44 g

Fedt: 16 g

Kulhydrat: 26 g

Kostfibre: 6 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: