Æggemuffins med spinat og kalkunbacon

35 minutter
110 kcal

Prøv de skønne æggemuffins med spinat og kalkunbacon som en mættende og smagfuld frokost – både derhjemme og på farten.

Æggemuffins

Æggemuffins med spinat og kalkunbacon

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ¼ lille løg
  • ¼ rød peberfrugt
  • ¼ håndfuld spinat
  • 16 g kalkunbacon
  • ¼ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 æg
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ½ spsk. purløg

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 175 gr.
  • Hak løg og peberfrugt fint, og spinat og bacon groft.
  • Svits grøntsager og bacon på en pande i olie ved medium varme i 10 min.
  • Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen. Tilsæt de stegte grøntsager og bacon samt salt og peber.
  • Fordel æggeblandingen i 8 muffinsforme, og bag i 20 min.
  • Drys med friskklippet purløg ved servering.

TIP! Du kan sagtens erstatte med andre ingredienser, fx broccoli eller skinke, hvis du har noget, der trænger til at blive brugt. De skønne muffins holder sig godt i køleskabet og er lækre på alle tider af dagen.