Ispinde med jordbær og rabarber

Nyd sunde ispinde hele sommeren

© wichmann+bendtsen

Sunde ispinde med jordbær og rabarber

Ingen sommer uden is. Men vi sagde ikke noget om, at de SKAL være fyldt med kalorier. Prøv vores skyr-ispinde med jordbær og rabarber. De smager himmelsk.

Skyr-ispinde med jordbær og rabarber

4 stk

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 35 minutter

INGREDIENSER

Jordbær-rabarberkompot

100 g rabarber

100 g jordbær

1 spsk. honning

½ tsk. vaniljepulver

Skyr-is

3 dl skyr

½ tsk. vaniljepulver

1½ spsk. akaciehonning

Et par dråber flydende stevia, kan udelades

Sådan laver du sunde ispinde

  • Start med jordbær-rabarberkompotten. Skær rabarber og jordbær i mindre stykker, og læg dem i en kasserolle sammen med honning og vaniljepulver.
  • Bring blandingen i kog, reducér varmen, og lad det simre i 20-25 min., til rabarber og jordbær er møre. Er du ikke glad for frugtkød, kan du give kompotten en hurtig tur med en stavblender.
  • Hæld kompotten i et lufttæt glas, og stil den på køl. Kompotten skal være helt afkølet, før den bruges til ispindene.
  • Rør skyr, vaniljepulver, honning og stevia sammen.
  • Hæld halvdelen af kompotten i bunden af formene. Vend forsigtigt resten i skyrblandingen, og hæld så denne i formene. Du kan også skiftevis tilføje en spiseske eller to af hver, så der kommer et fint tilfældigt mønster. Tilføj ispinde.
  • Sæt formene på køl i mindst 5 timer. Hvis du har problemer med at få isene ud af formene, kan du med fordel holde formene under den varme hane i et kort øjeblik.

Næringsindhold pr. stk.:

Næringsindhold pr. stk.:

Energi: 106 kcal

Protein: 9,4 g

Fedt: 0,5 g

Kulhydrat: 16,4 g

Kostfibre: 1,3 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: