Find tre skåle frem.
Skål 1:
3 æggeblommer piskes med 50 g lyst rørsukker, til massen er lys og skummende, og sukkeret opløst.
Skål 2:
3 æggehvider piskes næsten stive. Tilsæt 50 g sukker, og pisk videre, til hviderne er helt stive og sukkeret er opløst.
Skål 3:
Pisk fløden med vaniljekorn til blødt flødeskum. I en af skålene samler du nu de tre masser med skyr og hindbær. Ismassen foldes grundigt med en dejskraber til en ensartet masse. Tag en aflang brødform, og fór den med rigeligt husholdningsfilm. Hæld massen i formen, og fold filmen ind over. Stil isen i fryseren i min. 4-6 timer. Tag isen ud 15 min. før servering. Pak den derefter ud, og skær den i skiver. Anret med krydderurt og lidt friske hindbær.
LÆS OGSÅ: Opskrift på nemt og sundt bananbrød