Regnbue-rawkage med rødbede og græskar
Dessert i regnbuens farver behøver ikke komme fra et syntetisk is-bæger. Her er opskriften på en sund regnbue-rawkage med rødbeder og græskar som fyld.
Dessert i regnbuens farver behøver ikke komme fra et syntetisk is-bæger. Her er opskriften på en sund regnbue-rawkage med rødbeder og græskar som fyld.
Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...
Put hasselnødder og kakao i en foodprocessor. Hak begge dele i små stykker. Kom herefter resten af ingredienserne i, og lad det køre sammen til en ensartet masse.
Tryk dejen ensartet ud i en lille springform.
Gul ostecreme
Bag hokkaido-græskarret i 35-40 min. ved 200 grader i ovnen. Tag kødet ud med en ske, og afkøl det.
Put mascarpone, skyr, stevia og vaniljepulver i foodprocessoren, og bland det til en ensartet masse. Tilsæt den smeltede kokosolie.
Tag 150 g af cremen, og sæt den til side til det lyserøde lag.
Blend herefter græskarret sammen med resten af ostecremen.
Hæld cremen over daddelbunden, og sæt springformen i fryseren.
Imens laver du det lyserøde rødebedelag.
Lyserød ostecreme
Hæld de 150 g ostecreme op i blenderen. Tilsæt skyr samt rødbedekrystaller, og blend det sammen.
Når springformen med daddelbund og det gule lag har været i fryseren i minimum 10 min., tages den ud, og rødbedecremen hældes over.
Sæt hele kagen i fryseren i 1-2 timer, tag den ud, sæt den i køleskabet, og lad den stå minimum 1 time inden servering.
Kagen kan fryses igen, hvis der er en rest tilbage.