Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Gulerods-is med ingefær

Spis is med god samvittighed, og fyr op under smagen og vitaminerne med denne solgule isdessert.

23. oktober 2014 af I FORM

Gulerods-is

2 personer

300 g gulerødder
80 g cashewnødder
1 spsk. agavesirup
¼ tsk. vaniljepulver
1/5 tsk. stevia
5 cm frisk ingefær
½-1 dl sojamælk

Topping

Bær og evt. fryse­tørrede bær


Sådan gør du

  • Læg cashewnødderne i blød i vand i minimum en time, før du skal tilberede isen.
  • Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker, og kog dem i 30 min. (Tjek med en gaffel, om de er møre – hvis guleroden glider af gaflen, er den færdigkogt).
  • Blend alle tingene sammen (brug ¼ dl af sojamælken), til det er en ensartet blød masse.
  • Kom massen i en frysepose, og læg den i fryseren i minimum et halvt døgn.
  • Tag isen op minimum 2 timer inden servering. Blend den med ¼-½ dl sojamælk.
  • Så er der is!

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler