Gulerods-is med ingefær

13, 5 timer
328 kcal

Ja, du kan sagtens lave is ud af kogte gulerødder – og ja, det smager supergodt. Prøv bare denne solgule frækkert.

Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Gulerods-is med ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g gulerødder
  • 80 g cashewnødder
  • 1 spsk. agavesirup
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. stevia
  • 5 cm frisk ingefær
  • dl sojamælk

Topping

  • Bær og evt. fryse­tørrede bær

Sådan gør du

  • Læg cashewnødderne i blød i vand i minimum en time, før du skal tilberede isen.
  • Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker, og kog dem i 30 min. (Tjek med en gaffel, om de er møre – hvis guleroden glider af gaflen, er den færdigkogt).
  • Blend alle tingene sammen (brug ¼ dl af sojamælken), til det er en ensartet blød masse.
  • Kom massen i en frysepose, og læg den i fryseren i minimum et halvt døgn.
  • Tag isen op minimum 2 timer inden servering. Blend den med ¼-½ dl sojamælk.
  • Så er der is!

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background