Gulerods-is med ingefær

13, 5 timer
328 kcal

Ja, du kan sagtens lave is ud af kogte gulerødder – og ja, det smager supergodt. Prøv bare denne solgule frækkert.

Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Gulerods-is med ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g gulerødder
  • 80 g cashewnødder
  • 1 spsk. agavesirup
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. stevia
  • 5 cm frisk ingefær
  • dl sojamælk

Topping

  • Bær og evt. fryse­tørrede bær

Sådan gør du

  • Læg cashewnødderne i blød i vand i minimum en time, før du skal tilberede isen.
  • Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker, og kog dem i 30 min. (Tjek med en gaffel, om de er møre – hvis guleroden glider af gaflen, er den færdigkogt).
  • Blend alle tingene sammen (brug ¼ dl af sojamælken), til det er en ensartet blød masse.
  • Kom massen i en frysepose, og læg den i fryseren i minimum et halvt døgn.
  • Tag isen op minimum 2 timer inden servering. Blend den med ¼-½ dl sojamælk.
  • Så er der is!

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background