Gulerods-is med ingefær

13, 5 timer
328 kcal

Spis is med god samvittighed, og fyr op under smagen og vitaminerne med denne solgule isdessert.

Du kan roligt tage en ekstra portion dessert...

Gulerods-is med ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 300 g gulerødder
  • 80 g cashewnødder
  • 1 spsk. agavesirup
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 1 tsk. stevia
  • 5 cm frisk ingefær
  • dl sojamælk

Topping

  • Bær og evt. fryse­tørrede bær

Sådan gør du

  • Læg cashewnødderne i blød i vand i minimum en time, før du skal tilberede isen.
  • Skræl og skær gulerødderne i mindre stykker, og kog dem i 30 min. (Tjek med en gaffel, om de er møre – hvis guleroden glider af gaflen, er den færdigkogt).
  • Blend alle tingene sammen (brug ¼ dl af sojamælken), til det er en ensartet blød masse.
  • Kom massen i en frysepose, og læg den i fryseren i minimum et halvt døgn.
  • Tag isen op minimum 2 timer inden servering. Blend den med ¼-½ dl sojamælk.
  • Så er der is!