Opskrift: Koldskål med hindbærcoulis

15 minutter
317 kcal

Ingen sommer uden koldskål, her i en let variant med smukke saftige hindbær.

Koldskål med hindbærcoulis

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 6 dl kærnemælk
  • 2 dl tykmælk
  • 250 g hindbær
  • 4 spsk. ufiltreret æblemost
  • Lidt citronmelisse
  • 2 spsk. lyst rørsukker
  • Korn fra en kvart stang vanilje
  • 2 tsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Blend kærnemælk med tykmælk, sukker og halvdelen af vaniljekornene. Stil det på køl.

  • Blend hindbær (gem et par stykker til anret-ningen) med æblemost, citronsaft og resten af vaniljekornene.

  • Hæld coulis’en i en sigte, og pisk nu, så coulis uden kerner ender i en skål under sigten, og kun kernerne er tilbage i sigten.

  • Anret koldskålen med coulis, hele hindbær og citronmelisse.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background