Opskrift: Koldskål med hindbærcoulis

15 minutter
317 kcal

Ingen sommer uden koldskål, her i en let variant med smukke saftige hindbær.

Koldskål med hindbærcoulis

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 6 dl kærnemælk
  • 2 dl tykmælk
  • 250 g hindbær
  • 4 spsk. ufiltreret æblemost
  • Lidt citronmelisse
  • 2 spsk. lyst rørsukker
  • Korn fra en kvart stang vanilje
  • 2 tsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Blend kærnemælk med tykmælk, sukker og halvdelen af vaniljekornene. Stil det på køl.

  • Blend hindbær (gem et par stykker til anret-ningen) med æblemost, citronsaft og resten af vaniljekornene.

  • Hæld coulis’en i en sigte, og pisk nu, så coulis uden kerner ender i en skål under sigten, og kun kernerne er tilbage i sigten.

  • Anret koldskålen med coulis, hele hindbær og citronmelisse.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background