Sunde opskrifter Desserter Opskrift: ... Opskrift: Koldskål med hindbærcoulis 15 minutter 317 kcal Ingen sommer uden koldskål, her i en let variant med smukke saftige hindbær. Af I FORM-redaktionen 18. juli 2016 Koldskål med hindbærcoulis Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 6 dl kærnemælk 2 dl tykmælk 250 g hindbær 4 spsk. ufiltreret æblemost Lidt citronmelisse 2 spsk. lyst rørsukker Korn fra en kvart stang vanilje 2 tsk. citronsaft Sådan gør du Blend kærnemælk med tykmælk, sukker og halvdelen af vaniljekornene. Stil det på køl. Blend hindbær (gem et par stykker til anret-ningen) med æblemost, citronsaft og resten af vaniljekornene. Hæld coulis’en i en sigte, og pisk nu, så coulis uden kerner ender i en skål under sigten, og kun kernerne er tilbage i sigten. Anret koldskålen med coulis, hele hindbær og citronmelisse. IsBær