Opskrift: Koldskål med hindbærcoulis

15 minutter
317 kcal

Ingen sommer uden koldskål, her i en let variant med smukke saftige hindbær.

Koldskål med hindbærcoulis

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 6 dl kærnemælk
  • 2 dl tykmælk
  • 250 g hindbær
  • 4 spsk. ufiltreret æblemost
  • Lidt citronmelisse
  • 2 spsk. lyst rørsukker
  • Korn fra en kvart stang vanilje
  • 2 tsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Blend kærnemælk med tykmælk, sukker og halvdelen af vaniljekornene. Stil det på køl.

  • Blend hindbær (gem et par stykker til anret-ningen) med æblemost, citronsaft og resten af vaniljekornene.

  • Hæld coulis’en i en sigte, og pisk nu, så coulis uden kerner ender i en skål under sigten, og kun kernerne er tilbage i sigten.

  • Anret koldskålen med coulis, hele hindbær og citronmelisse.