Læs også

Frugtsalat

Opskrift: Koldskål med hindbærcoulis

Ingen sommer uden koldskål, her i en let variant med smukke saftige hindbær.

19. juli 2016 af I FORM-redaktionen

Koldskål med hindbærcoulis

1 person

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

3 dl kærnemælk

1 dl tykmælk

125 g hindbær

2 spsk. ufiltreret æblemost

Lidt citronmelisse

1 spsk. lyst rørsukker

Korn fra en kvart stang vanilje

1 tsk. citronsaft

  • Blend kærnemælk med tykmælk, sukker og halvdelen af vaniljekornene. Stil det på køl.
  • Blend hindbær (gem et par stykker til anret-ningen) med æblemost, citronsaft og resten af vaniljekornene.
  • Hæld coulis’en i en sigte, og pisk nu, så coulis uden kerner ender i en skål under sigten, og kun kernerne er tilbage i sigten.
  • Anret koldskålen med coulis, hele hindbær og citronmelisse.

næringsindhold pr. person

Energi: 317 kcal

Protein: 15,5 g

Fedt: 6,9 g

Kulhydrat: 50,6 g

Kostfibre: 5,5g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: