Læs også

Frugtsalat

Opskrift: Koldskål med hindbærcoulis

Ingen sommer uden koldskål, her i en let variant med smukke saftige hindbær.

19. juli 2016 af I FORM

Til 1 person
3 dl kærnemælk
1 dl tykmælk
125 g hindbær
2 spsk. ufiltreret æblemost
Lidt citronmelisse
1 spsk. lyst rørsukker
Korn fra en kvart stang vanilje
1 tsk. citronsaft


  • Blend kærnemælk med tykmælk, sukker og halvdelen af vaniljekornene. Stil det på køl.
  • Blend hindbær (gem et par stykker til anret-ningen) med æblemost, citronsaft og resten af vaniljekornene.
  • Hæld coulis’en i en sigte, og pisk nu, så coulis uden kerner ender i en skål under sigten, og kun kernerne er tilbage i sigten.
  • Anret koldskålen med coulis, hele hindbær og citronmelisse.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler