Frisk med skyr og krydderurter

Frugtsalat

Væk den klassiske frugtsalat til live igen med rundhåndet brug af friske krydderurter

12. juli 2012 af I FORM

4 personer
1 lille bdt. mynte
1 lille bdt. citronmelisse
1 lille bdt. basilikum
3 dl skyr
1 dl surmælksprodukt med probiotiske kulturer: fx A38, Acido eller Cultura 1,5 %
Korn fra 1 stang vanilje
200 g galiamelonkød
200 g grøn, sprød pære
200 g grønne druer uden sten
4 passionsfrugter

  • Hak krydderurterne ultrafint, svarende til ca. 3 spsk., og bland dem godt.
  • Rør skyr med surmælksproduktet og vaniljekorn. Vend krydderurterne i.
  • Skær melonkød og pære i små tern/stave. Del druerne på langs. Vend frugten med cremen, og anret.
  • Top med fyldet fra en passionsfrugt over hver portion.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: