Chia a la mande med hindbærsauce
4 personer
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 20 minutter
Tilberedningstid: 10 minutter
Tid i alt: 30 minutter
INGREDIENSER
¾ dl chiafrø
1½ dl mandelmælk eller alm mælk
1 dl skyr
¹⁄8 tsk. stevia
½ tsk. vaniljepulver
1 dl piskefløde
25 g mandler
Hindbærsauce
300 g hindbær, frosne
¼ tsk. vaniljepulver
Til anretning
Hindbær, friske
mandler
- Læg chiafrøene i blød med mandelmælk, skyr, stevia og vanilje. Lad dem suge væske i minimum 20 min.
- Pisk fløden stiv, og vend den i chiafrøgrøden. Hak mandlerne, og bland dem i. Er grøden lidt for tyk, så rør den blød med lidt mandelmælk.
- Lad hindbærrene småkoge i ca. 5-10 min. med vaniljepulver.
- Portionsanret chiagrøden med lidt hindbærsauce og friske hindbær. Drys med lidt hakkede mandler, evt. ristede.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 250 kcal
Protein: 8,9 g
Fedt: 18,1 g
Kulhydrat: 12,8 g
Kostfibre: 9 g
Vild med juledesserter? Så smut straks ind og tjek vores opskrifter på sund julekonfekt, hvor du finder masser af juleguf. Hvad siger du fx til romkugler med hindbærdrys, konfektkage med chokolade eller en italiensk panforte?