Brombær-semifreddo

4,5 timer
119 kcal

Server den klassiske isdessert, semifreddo, i nye nordiske klæder med friske brombær.

Semifreddo med brombær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 3 pasteuriserede æggeblommer
  • 50 g lyst rørsukker
  • 1 stang vanilje
  • 3 æggehvider
  • 50 g lyst rørsukker
  • 1 dl piskefløde
  • 200 g skyr
  • 250 g brombær

Sådan laver du brombær-semifreddo

  • Tag 3 skåle. I skål 1 piskes æggeblommer tykke og luftige med sukker og vanilje.

  • I skål 2 piskes æggehviderne stive med sukkeret.

  • I skål 3 piskes fløden til skum – hellere til den bløde end til den stive side.

  • I én af skålene vendes de tre masser med brombær og skyr.

  • En form fores med køkkenfilm. Hæld ismassen i formen, og pak foret omkring isen.

  • Frys isen ned i minimum 4 timer.