Brombær-semifreddo

Server den klassiske isdessert, semifreddo, i nye nordiske klæder med friske brombær.

10. september 2015 af Anne Larsen

Semifreddo med brombær

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 30 minutter

Tid i alt: 4,5 timer - Frysetid: 4 timer

INGREDIENSER

3 pasteuriserede æggeblommer

50 g lyst rørsukker

1 stang vanilje

3 æggehvider

50 g lyst rørsukker

1,5 dl piskefløde

200 g skyr

250 g brombær

Sådan laver du brombær-semifreddo

  • Tag 3 skåle. I skål 1 piskes æggeblommer tykke og luftige med sukker og vanilje.
  • I skål 2 piskes æggehviderne stive med sukkeret.
  • I skål 3 piskes fløden til skum – hellere til den bløde end til den stive side.
  • I én af skålene vendes de tre masser med brombær og skyr.
  • En form fores med køkkenfilm. Hæld ismassen i formen, og pak foret omkring isen.
  • Frys isen ned i minimum 4 timer.

næringsindhold pr. person

Energi: 119 kcal

Protein: 4,2 g

Fedt: 6,7 g

Kulhydrat: 11 g

Kostfibre: 0,9 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: