Brombær-semifreddo

Server den klassiske isdessert, semifreddo, i nye nordiske klæder med friske brombær.

10. september 2015 af Anne Larsen

Semifreddo med brombær

2 personer

3 pasteuriserede æggeblommer
50 g lyst rørsukker
1 stang vanilje
3 æggehvider
50 g lyst rørsukker
1,5 dl piskefløde
200 g skyr
250 g brombær


Sådan laver du brombær-semifreddo

  • Tag 3 skåle. I skål 1 piskes æggeblommer tykke og luftige med sukker og vanilje.
  • I skål 2 piskes æggehviderne stive med sukkeret.
  • I skål 3 piskes fløden til skum – hellere til den bløde end til den stive side.
  • I én af skålene vendes de tre masser med brombær og skyr.
  • En form fores med køkkenfilm. Hæld ismassen i formen, og pak foret omkring isen.
  • Frys isen ned i minimum 4 timer.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: