Bagte æbler med rødløg og hel kanel

13. december 2010 af I FORM

4 Personer

4 æbler
1 stort rødløg – skal have ca. samme diameter som æblerne.
4 kanelstænger – skal være nogle cm højere end æblerne./em

Hvor meget ved du egentlig om kanel? Bliv klog på krydderiet her

Tilberedning

  • Udstik stilk og kernehus, og skær æblerne over på midten. 
  • Skær skiver, ca. ½ cm, af rødløg, så du har 4 store ringe. 
  • Anbring rødløget mellem de to halvdele af æblerne, og saml æblerne med kanelstangen i midten. 
  • Stil æblerne i en 200 grader varm ovn i 20 min. 
  • Æblerne afgiver saft, som du kan pensle med, inden du serverer.

Her finder du opskrifter på lækker og sund julekonfekt. Din jul har aldrig været lettere.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: