Koldhævede surdejsboller vendt i havre
Boller er et rigtigt godt sted at starte din surdejs-bagekarriere, for det er lettere at få boller til at hæve op og få smukke lufthuller end et helt brød.
Boller er et rigtigt godt sted at starte din surdejs-bagekarriere, for det er lettere at få boller til at hæve op og få smukke lufthuller end et helt brød.
TIP Fuldkorn og salt hjælper dejen med at holde på væsken, så dejen må gerne være let klistret. Du kan bruge en badehætte som låg over din skål, når dejen skal hæve natten over.
TIP I stedet for manitoba kan du bruge Tipo 00 mel, der også har et højt proteinindhold og gode bageegenskaber. Ælt godt sammen, hvis du gerne vil have flotte lufthuller.
TIP Du kan bruge sesam, chiafrø eller birkes i stedet for havregryn. Bollerne kan sagtens fryses.
Prøv også: Luftige koldhævede boller med havregryn