Bananbrød med bær, frø og kerner

1 time
295 kcal

Bananbrød med bær, frø og kerner er perfekt til at stille den lille sult om eftermiddagen, give et energiboost før træningen eller som dessert efter aftensmaden. Velbekomme.

Brød med banan og bær

Bananbrød med bær, frø og kerner

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 skiver

  • ½ store bananer, meget modne
  • ½ æg
  • ¼ dl akaciehonning
  • ¼ dl kokosolie samt lidt ekstra til formen
  • ¾ spsk. skyr
  • ¼ tsk. natron
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. kanel
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • tsk. havsalt
  • ½ dl boghvedemel
  • ¼ dl frø og kerner, blandede, fx solsikke-, hør- og chiafrø samt græskarkerner
  • ½ dl bær, blandede, fx hindbær, blåbær og brombær

Sådan laver du bananbrød

  • Forvarm din ovn til 175 gr.
  • Mos bananerne grundigt, og bland dem i en skål med æg, honning, kokosolie og skyr.
  • Tilsæt resten af ingredien­serne undtagen bærrene, og rør det grundigt sammen. Slut af med forsigtigt at folde bærrene i dejen.
  • Hæld dejen i en brødform smurt med lidt kokosolie, og bag brødet i ca. 50 min., indtil det er gennembagt og gyldent.
  • Lad brødet køle lidt af, inden du tager det ud af formen, men servér det gerne lunt.

LÆS OGSÅ: Sunde opskrifter med banan og sundt bananbrød.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background