Zucchini bolognese med gulerod, bladselleri, parmesan og basilikum

50 minutter
473 kcal

Denne sunde udgave af den klassiske bolognese er et rigtig godt valg for dig, der gerne vil spise antiinflammatorisk.

Foto: Miklos Szabo

Zucchini bolognese

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 gult løg
  • 1 gulerod
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 250 g hakket okse- eller kalvekød, 3-7 % fedt
  • 1 ds. hakkede tomater
  • 1 dl hønsebouillon
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 1 squash
  • 1 håndfuld basilikum
  • Høvlet parmesan

Sådan laver du zucchini bolognese

  • Skær løg, gulerod og bladselleri i små bitte tern. Steg dem bløde og blanke i olivenolie.

  • Kom kødet ved, og vend godt.

  • Kom de hakkede tomater ved, og lad retten simre i 30 minutter. Kom undervejs 1 dl bouillon ved.

  • Smag kødsaucen til med salt og peber.

  • Brug et mandolinjern eller en spiralizer, og skær squash til spaghettiform. Blancher den, eller brug den “rå”.

  • Anret squashstrimlerne med kødsauce, basilikum og lidt høvlet parmesan.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background