Edamamesalat med asparges og linser
Guf løs af denne salat med edamamebønner, asparges, frisk mozzarella og sennepsdressing. Spis den som en nærende frokostanretning eller som et let aftensmåltid.
Guf løs af denne salat med edamamebønner, asparges, frisk mozzarella og sennepsdressing. Spis den som en nærende frokostanretning eller som et let aftensmåltid.
Damp asparges let i kogende vand i 1 min.
Skær jordbær, asparges, radiser og mozzarella i de ønskede størrelser, og bland hele salaten.
Ryst dressingen godt sammen, og hæld den ud over salaten lige inden servering.
Kog havregryn sammen med mælk i ca. 5 min. – indtil det begynder at boble let.
Rør rosmarin, salt og peber i grøden, og spred den ud på en bageplade.
Bag ved 175 grader i ca. 50 min., til det bliver helt sprødt.
Hold øje undervejs, da bagetiden både afhænger af din ovn og tykkelsen af dine chips.
Knæk chipsene ud i ønskede størrelser.
På vores site og app får du bl.a.: