Edamamesalat med asparges og linser

1 time
528 kcal

Guf løs af denne salat med edamamebønner, asparges, frisk mozzarella og sennepsdressing. Spis den som en nærende frokostanretning eller som et let aftensmåltid.

Edamamesalat med asparges og linser

Edamamesalat med asparges og linser

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Edamamesalat med asparges og linser

  • 2 dl kogte grønne linser
  • 2 dl edamamebønner
  • 200 g jordbær
  • 6 grønne asparges
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 6 radiser
  • ½ frisk mozzarella

Sennepsdressing

  • 1 spsk. jomfruolivenolie
  • 1 tsk. sennep
  • 1 skvis stevia
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 2 spsk. vand
  • Havsalt og kværnet peber

Sennepsdressing

  • 1 spsk. jomfruolivenolie
  • 1 tsk. sennep
  • 1 skvis stevia
  • 2 spsk. hvid balsamico
  • 2 spsk. vand
  • Havsalt og kværnet peber

Havrechips med rosmarin

  • ½ dl havregryn
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk. tørret rosmarin
  • Havsalt og kværnet peber

Sådan gør du

  • Damp asparges let i kogende vand i 1 min.
  • Skær jordbær, asparges, radiser og mozzarella i de ønskede størrelser, og bland hele salaten.
  • Ryst dres­singen godt sammen, og hæld den ud over salaten lige inden servering.

  • Kog havregryn sammen med mælk i ca. 5 min. – indtil det begynder at boble let.

  • Rør rosmarin, salt og peber i grøden, og spred den ud på en bageplade.
  • Bag ved 175 grader i ca. 50 min., til det bliver helt sprødt.
  • Hold øje undervejs, da bagetiden både afhænger af din ovn og tykkelsen af dine chips.
  • Knæk chipsene ud i ønskede størrelser.