Tunburger med syltede løg og ingefær

30 minutter
551 kcal

Hvem siger, at en burger skal indeholde hakket oksekød og salat. Prøv denne spændende variant med tun, syltede løg og ingefær.

burger på tallerken

Tunburger med syltede løg og ingefær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 tunbøffer a 100 g pr. stk.
  • ½ tsk. wasabipulver eller 1 tsk. fintrevet peberrod
  • 2 tsk. ingefær, fintrevet
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 2 skalotteløg
  • 4 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. hvidvinseddike
  • 200 g broccolibuketter
  • Lidt koldpresset rapsolie
  • 2 fuldkornsburgerboller
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 100 g rucola

Sådan laver du tunburger

  • Skær/hak tunkødet fint med en kniv eller i en foodprocessor, og bland det godt med wasabipulver, ingefær, sennep, presset hvidløg, rapsolie, salt og peber.

  • Form to bøffer.

  • Skær skalotteløg fint, og steg det i 2 spsk. olivenolie.

  • Vend det med eddike, og krydr med salt og peber.

  • Kog broccolibuketter 1-2 min. i letsaltet vand med dryp af rapsolie.

  • Gnid bøfferne med olivenolie, og steg dem i alt 6-8 min. ved høj varme.

  • Lun bollerne, smør med mayo, og fyld med tunbøf, løg og rucola.

  • Servér broccoli til.

TIP!Forbered tunbøfferne.

Har du tid, så gør tunbøfferne klar (se pkt. 1), dæk dem med film, og stil dem på køl en times tid, før du går i gang med madlavningen.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background